Мъж пресъздаде сватбените си снимки с дъщеря си в памет на съпругата си

Бен Нунъри от Охайо е татко на момиченце, загубил съпругата си Али след тежка битка с рака преди две години. В нейна памет той се съгласява да участва в необичаен фотографски експеримент. Преди да се премести да живее с детето си в различен квартал, Бен решава да запази спомена за къщата, където е живял с жена си. Хваща сватбените си снимки и ги пресъздава като се снима в същите кадри, но вместо с Али, с дъщеричката им.

„Последните две години бяха изпълнени с емоционални трудности за преодоляване, някои малки, други големи, но нищо не се усещаше толкова голямо като това да кажа сбогом на дома, който с Али създадохме заедно”, пише в блога си Бен. „По много начини усещах това като последна диря от живота, който бяхме изградили заедно. Все едно, като напускахме къщата, с Оливия правихме първата стъпка към нов живот, който ще изградим… без Али”, казва той.

В знак на почит към прекрасните моменти от миналото той създава за спомен необичайната фотосесия. Снимките прави сестрата на съпругата му Мелани Пейс, която е професионален фотограф. Тя самата е направила сватбените снимки на Бен и сестра й Али преди години. 

„Подготвихме се отново да направим фотосесия в празната къща. Само че този път имах различен партньор, не по-малко красив. (…) Беше забавно и странно, и тъжно, и успокояващо, и всеки друг вид емоция, за която може да се сетите”, споделя още Бен. На снимките малката Оливия е на 3 годинки. 

Ето и резултата. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

“Дарвин? Какъв Дарвин?”: 5 правила, които ще ви помогнат да се развивате по-бързо от другите 
На днешната дата, 6 октомври. Имен ден празнуват Тома, Томислав и Томислава
Трус в Румъния стресна Северна България
Голямо количество силна отрова открито случайно в сграда в Плевен
Григор Димитров се класира за полуфиналите в Пекин
Руската инвазия обърна нагласите на финландци и шведи за членство в НАТО
Откриха обявените за издирване плевенски ученици
За успеха на българската фирма Евромастер: 30 години иновации и инвестиции в бизнеса