Най-гледаните клипове в мрежата за 2011г. (финал)

Най-гледаните клипове в мрежата за 2011г. (финал)

Най-гледаните клипове в мрежата за 2011г. (финал)

В последната част на нашата поредица ще станете свидетели на двата най-гледани видеоклипа в света за отминаващата си 2011 година. Логично хуморът е окупирал призовите две места като в тях ще видите невероятните бебета близнаци, които общуват на своя собствен език и хитът сред видеоклиповете в Англия, а именно "говорещото" куче. Най-гледаното видео на Острова най-неочаквано успя да се превърне в абсолютен хит и по света и заслужено заема първото място в нашата класация. Приятно гледане!

2. Как общуват бебета?

Говорещи бебета близнаци се превърнаха в истинска сензация в YouYube.

Видеото с говорещите близнаци постави своеобразен рекорд с над 56 млн. гледания в сайта до момента. Освен това, то предизвика истински дебат в световните медии дали това е просто бебешки език или става въпрос за реална комуникация между децата.

Дали наистина говорят на собствен език или просто имитират жестове и звуци, които са виждали и чували, пита CBS News.

"Благодаря много за всички мили думи, които ми изпратихте. От Аржентина, Австралия, Босна, Бразилия, Канада, Чили, Ирландия, Полша, Швеция и всички други", пише майката на близнаците на собствения си блог по повод коментарите на хиляди хора за видеото.

„Искахме просто да споделим радостта си със семейството и нашите приятели, когато публикувахме клипчето. Но популярността му надмина и най-смелите ни очаквания. Така че ви благодаря. Напомням на всички да споделят радостите в ежедневието си и да се грижат за децата в живота си”, пише още майката.

1. Говорещо куче, наистина ли?

Видео с говорещо куче, чийто стопанин му разказва какво е направил с мръвките от хладилника, е най-гледаният клип в YouTube сред британците през 2011 г. То е прегледано близо 77 млн. пъти от потребителите по света. Публикувано е на 1 май 2011 г. Забавните кадри показват отблизо куче, чиито движения на челюстта и прозявки са озвучени в перфектен синхрон, сякаш то наистина говори с разтревожен човешки глас, при това на английски език.

Злочестият домашен любимец отговаря с тъжен глас „Шегуваш се!” (“You’re kidding me!”), когато стопанинът му разказва какво е сторил с месото от хладилника и как го е дал на друго животно - котката.

Това YouTube видео е надминало по гледаемост във Великобритания всички останали тази година, отбелязва BBC. За няколко дни обаче клипът е бил гледан от толкова много хора, че впоследствие се превръща в номер 1 в цялата мрежа. Е явно има защо.

Кучета могат да бъдат толкова забавни по някога. Посмейте се и вие!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ