Откриха каска от Втората световна война на Марс?

Откриха каска от Втората световна война на Марс?

Откриха каска от Втората световна война на Марс?

Предмет, наподобяващ каска от Втората световна война, бе открит на Марс. „Находката” е забелязана от потребителя WhatsUpInTheSky37, съобщи сайта techno.bigmir.net. Според „теория на конспирацията" „каската" е немска и била носена от войниците на Третия райх.

Докато ентусиастите спекулират за това как каска може да попадне на друга планета, експерти смятат, че това е просто игра на светлината и сянката, която прави обикновен камък да придобие разпознаваема форма, съобщи „Труд”. Някои наблюдатели си играят на тема нереални изображения от Марс, изпратени от Curiosity Rover. Те с радост откриват нови и нови невероятни неща, коментират астронавти.

Много от снимките, които прави марсоходът Curiosity, са публично достъпни на сайта на NASA. От това се възползват привържениците на „теориите на конспирацията". Неотдавна хора с въображение намериха и слон на Марс.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А миналата година ентусиасти разпознаха на Марс обувки и змия. Според горецитирания източник на Марс са откривани и следи от шпиони на СССР, както и нарисуван пенис.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ