Пет мобилни приложения, които не трябва да пропускате

Пет мобилни приложения, които не трябва да пропускате

Пет мобилни приложения, които не трябва да пропускате

Динамиката в света на мобилните приложения е огромна. Човек трудно може да е в крак с всички новости. Така че ако не сте имали възможност да държите онлайн магазините под око, ето пет от по-интересните нови или обновени софтуери през последните седем дни за вашия смартфон или таблет.

MarbleCam

Едно интересно фотографско приложение за iPhone, чрез което ще правите снимки, изглеждащи така, сякаш сте фокусирали макро обектив върху стъклено топче. Софтуерът предлага 25 различни по размер топчета и опцията да правите квадратни или правоъгълни снимки. Освен това може да споделяте творенията си в Twitter, Facebook и Instagram.

Безплатно

Plumber

В тази Android игра ще поемете управлението на водопроводчик, който прави всичко възможно, за да се пребори с наводненията. Трябва да завъртате различните тръби, така че да ги свързвате заедно и да намалявате нивото на водата. Тазседмичният ъпдейт отстрани няколко проблеми и добави 100 нови нива в играта.

Безплатно

Where's My Perry?

След успеха на Where’s My Water, Disney пусна и приложението Where’s My Perry – игра, подчинена на физическите закони, в която трябва да използвате водата в различните й форми – сладолед, пара, течност и т.н., за да разрешавате различни пъзели. Предлага над 80 загадки, разпределени в четири глави.

Налично за iOS и Android.

0.99 долараFinal Fantasy III

Final Fantasy III е вече достъпна и за Android. Оригиналната трета част, която излиза през 1990 г., е първата игра от поредицата, от която са продадени над един милион бройки. Мобилният вариант предлага подобрена 3D графика и е адаптиран специално за собствениците на Android телефони или таблети.

27,81 лв.

HealthTap

Мобилното приложение HealthTap бе обновено наскоро. Сега имате възможност да задавате директни въпроси на лекарите. Но срещу 10 долара (допълнителният въпрос се заплаща по 5 долара).

Разбира се, може да задавате и безплатни въпроси, стига да нямате нищо против те да се публикуват онлайн и да са видими за всички потребители.

Налично за iOS и Android.

Безплатно

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ