Хайди Клум и Сийл се разделят

Хайди Клум и Сийл се разделят

 Падна още една крепост на брака – топ моделът Хайди Клум и поп-певецът Сийл обявиха, че се разделят след седемгодишен семеен живот, през който и двамата не спираха да повтарят колко са щастливи заедно. Раздялата идва след дълго обмисляне на решението, се казва в официалното изявление на двойката за медиите.

„Изпитваме огромно уважение един към друг и благодарност за времето, в което бяхме заедно”, пише още в съобщението. Не се уточнява каква е конкретната причина за решението на 38-годишната Клум и 48-годишният Сийл, които все още не са подали официални документи за развод.

Романът на Хайди и Сийл започна през 2003 година. През 2004 г. певецът направи предложение на любимата си в специално направено иглу в Канада, цялото обсипано отвътре с листа от рози. През май 2005 г. двойката сключи брак. Сийл прие дъщерята на Клум – Хелена от връзката й с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, която по това време беше на една годинка, а впоследствие им се родиха Хенри, който вече е на 6 г., Йохан (5 г.) и Лу (2 г.)

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ