11.11.11 – денят, в който настъпва абсолютното съвършенство

11.11.11 – денят, в който настъпва абсолютното съвършенство

11.11.11 – денят, в който настъпва абсолютното съвършенство

Абсолютна цифрова симетрия ще настъпи днес в 11 ч. 11 минути и 11 секунди на датата 11.11.11. Появата на 12 еднакви цифри във времето е възможна веднъж на сто години, пише в. „Гардиън”. В този момент от днешния ден ще настъпи и съвършеният времени палиндром – подреждането на толкова много единадесетици ще се чете еднакво както отляво надясно така и отдясно наляво.

Уникалната комбинация очарова много влюбени по света и у нас, които я избраха да се врекат във вечна вярност. Само в София над 120 двойки ще сключат граждански брак.

Според науката нумерология числото 11 е могъща, положителна комбинация, която символизира баланс между духовното и материалното. 11.11.11 ще ни донесе много хубави неща: богатство, успех, късмет, дори промяна на съдбата, още повече, че датата съвпада и с пълнолуние, когато положителното влияние на Луната върху живота и здравето на човека се засилва, казват нумеролозите.

В силата на числата явно вярват и са вярвали дори политиците. Историческото доказателство е фактът, че примирието в Първата световна война е подписано на 11 ноември, в 11 ч. Само годината е била различна – 1918 година.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ