Сандра Бълок смята да се оттегли от киното

Сандра Бълок смята да се оттегли от киното

Сандра Бълок смята да се оттегли от киното

В началото на 90-те години на миналия век светът получи "подаръка" Сандра Бълок на екрана в екшъни като "Скорост" и драми като "Време за убиване" и "Приложна магия". През 2000 г. тя вече е доказана актриса с филми като "Мис таен агент" и "Сблъсъци". След 30 години на екрана Бълок си проправи път към наградите с филмите "Сляпата страна" и "Гравитация". След толкова известност и отличия 57-годишната актриса смята да се откаже от киното.

В интервю за "The Hollywood Reporter" Сандра Бълок разкри, че ще се оттегли от активната си филмва кариера. Решението ще ѝ позволи да отделя повече време на децата си (12-годишния син Луис и 10-годишната дъщеря Лайла).

"Толкова съм прегоряла. Толкова съм уморена и не съм способна да вземам здравословни, умни решения", казва Бълок. В интервюто тя споделя, че според нея постоянната ѝ работа през последните три десетилетия се е превърнала в препятствие. Бълок е търсила утвърждаване в кариерата си, вместо да го намери у дома, където е знаела, че ще бъде. Сега тя решава да се съсредоточи върху семейството, намирайки утвърждаване в децата си и съпруга си Брайън Рандал, с когото е от 2015 година, предава БГНЕС. 

Бълок има „Оскар“ и номинации за филмите "Сляпата страна" и "Гравитация". За "Сляпата страна" получи и "Златен глобус". Актрисата притежава собствено продуцентско студио, в което е била продуцент на 17 филма, наред с близо 60-те си изяви на екрана. 

Това не е първият път, в който актрисата коментира, че се оттегля. В по-ранно интервю за "Entertainment Tonight" по време на прес турнето за последния ѝ филм "Изгубеният град" Сандра Бълок каза, че има други места, на които иска да бъде. По време на интервюто тя призна, че приема работата си като актриса като работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, много сериозно. Вместо това обаче тя иска да бъде 24/7 с децата и семейството си. Когато "The Hollywood Reporter" я попита колко дълга може да бъде почивката ѝ от актьорството, отговорът ѝ беше неясен: "Наистина не знам". 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ