Драконът Смог се появи на борда на Air New Zealand

Гиганско изображение на дракона Смог се появи на самолет на авиокомпания Air New Zealand в чест на предстоящата премиера на втория филм от трилогията "Хобит", предава „Асошиейтед прес”. 54-метровото изображение е от двете страни на Boeing 777-300, който по време на премиерата на филма ще лети за Лос Анжелис.

Изображението всъщност представлява гигантска лепенка, направена от студиото за специални ефекти Weta Digital, участвало и в работата по трилогията. Представителят на Air New Zealand Андрю Аткин обяви, че Смог ще остане на самолета поне година, до премиерата на третия филм. Трилогията  "Хобит" по едноименния роман на Дж. Р. Толкин е снимана в Нова Зеландия, а вторият филм от нея ще излезе на голям екран през декември.

Година по-рано в навечерието на първия филм Air New Zealand продуцира рекламно видео, в което приказни персонажи от „Хобит” обясняваха правилата за безопасност на борда. Командирът на екипажа  Гандалф и стюардеса Галадриел обясняваха на гномове, хобити, орки и назгули как трябва да се държат в самолета, къде са спасителните жилетки в случай на произшествие и т.н.


 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ