Жизел Бюндхен засне провокативна реклама на джинси

Жизел Бюндхен засне провокативна реклама на джинси

Жизел Бюндхен засне провокативна реклама на джинси

Световноизвестният топ модел Жизел Бюндхен засне атрактивна рекламна фотосесия за нюйоркската марка джинси BLK DNM. На основната снимка в кампанията тя в гръб. (Можете да я видите вдясно.)

Рекламната визия е част от герила техника на бранда, в рамките на която са разлепяни плакати в центъра на Махатън всеки сезон. Къмосновната фотография с Жизел в гръб има и серия от черно-бели нейни портрети и снимки на части от тялото й. Те са дело на криейтив директора на BLK DNM Йохан Линдеберг. В тях Жизел е без грим, без прическа, напълно естествена.

„Огромен феминист съм. Смятам, че жената трябва да се разкрие напълно”, коментира Линдеберг. Той подчертава, че е твърдо против манипулациите за разкрасяване и пластичната хирургия.

„Истински се забавлявах. Защото чувствам, че е нещо толкова рядко наистина да можеш да изразиш себе си по начина, по който искаш. Знаете, аз съм модел и като такъв правя каквото дизайнерът иска”, разказва манекенката.

Последните 6 месеца бяха много активни за живота и кариерата й. Видяхме бразилската красавица в рекламни кампании за Chanel и H&M. Освен това тя роди второто си дете – дъщеря си Вивиан, и бе назована най-влиятелният модел в света за втора поредна година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ