Компаниите, които подкрепиха „Намали с 10” - Discounts.bg

Компаниите, които подкрепиха „Намали с 10” - Discounts.bg

В поредицата, в която ви представяме компаниите, подкрепили инициативата на сп. "Мениджър" за тримесечна ценова ваканция този път вижте един иновативен проект, с чиято помощ клиентът дарява, докато ползва отстъпки.

 Discounts.bg е социален проект, който стартира преди 7 месеца. Основната му дейност е предлагането на семейна карта за отстъпки в партньорска мрежа от обекти в различни сфери - от хранителни стоки и аптеки през ресторанти, салони за красота, химическо чистене и т.н.

„Ние не "натискаме" партньорите си от търговската мрежа да ни дават комисионна от продажбите си, а само и единствено да предоставят намаление на всички хора, които са ни се доверили и разчитат на всяко спестено левче! Освен това не изискваме никакви данни или регистрации на клиентите ни като за максимален комфорт и ефект картата Discounts.bg не е поименна и поощряваме тя да бъде ползвана от семейството и приятели.”, казват инициаторите на проекта.

Паралелно с него в ход е и инициативата "Спести и дари", в която се даряват 10% от стойността на всяка продадена карта за закупуване на скъпи брайлови пишещи машини за учениците от СОУ за Деца с увредено зрение „Луи Брайл”, гр. София. По този начин всички клиенти, доверили се на Discounts.bg даряват, дори и когато ползват отстъпки.

В кампанията „Намали с 10” DISCOUNTS.bg – семейната карта за ежедневни постоянни отстъпки дава от 14.11.2011г. до 29.02.2012г. 10% отстъпка от всяка закупена от уебсайта или офис на фирмата карта за отстъпки DISCOUNTS.bg.

За повече информация: https://discounts.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ