Mercedes-Benz отвори онлайн магазин за нови автомобили

Mercedes-Benz отвори онлайн магазин за нови автомобили

Mercedes-Benz отвори онлайн магазин за нови автомобили

Mercedes-Benz е първият производител в света, който отваря онлайн-магазин за нови автомобили. Продажбата през интернет е част от представената през лятото стратегия за маркетинг и пласмент „Mercedes-Benz 2020 – Best Customer Experience”. Целта е марката да стане още по-атрактивна за нови, модерни целеви групи, и същевременно да обвърже лоялните си клиенти.

„Преди всичко по-младите клиенти очакват от марка като Mercedes-Benz да може да бъде в контакт с тях навсякъде и по всяко време. С нашия онлайн-магазин “Mercedes-Benz connect me” ние правим следващата стъпка: клиентите вече могат по всяко време и независимо от това, къде се намират в момента, да поръчат своя  Mercedes-мечта“, казва Ола Келениус, член на управителния съвет на Mercedes-Benz леки автомобили, отговорен за продажбите.

Онлайн магазинът “Mercedes-Benz connect me” стартира с автомобили от моделите A- и B-класа, CLA и CLS Shooting Brake. За да улесни максимално процеса на избор и поръчка за своите клиенти, Mercedes-Benz предлага предварително конфигурирани автомобили с оборудване по избор. Едновременно посетителите имат на разположение над 70 предложения, всяко от които с  пълен лизингов пакет за частни клиенти. Можете да разгледате онлайн-магазина на адрес: www.connection-online.mercedes-benz.com.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ