15-годишно момиче с опасност за живота след катастрофа с линейка

15-годишно момиче с опасност за живота след катастрофа с линейка

15-годишно момиче с опасност за живота след катастрофа с линейка

15-годишно момиче е с опасност за живота след като шофьор, движещ се с превишена скорост, блъсна линейка с включени звуков и светлинен сигнал. Инцидентът е станал снощи в столицата на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски" и ул. „Опълченска".

По информация на полицията линейката  е транспортирала 15-годишно момиче, пострадало при пътното-транспортно произшествие. В момента, в който навлязла в кръстовището, колата на Спешна помощ е ударена от лек автомобил, който се е движел с превишена скорост по трамвайните релси. От удара линейката се е обърнала на таван. Пострадали са всички четирима души в нея.

В момента в най-тежко състояние е 15-годишната, която е с множество травми, уточни пред „Дарик” директорът на болницата проф. Стоян Миланов. Пострадалата е с опасност за живота. Има тежки увреждания на двата крака, счупване на таз и на лява предмишница. Предполага се, обаче че тези травми са в следствие на първия пътен инцидент. Момичето в момента се намира в детската реанимация на болницата.

В лечебното заведение остава и шофьорът на линейката, който е с комоцио. Спешният лекар и медицинската сестра вече са освободени за домашно лечение. Не е ясно дали и в каква степен е пострадал шофьорът на автомобила, врязал се в линейката, тъй като той не е постъпвал в „Пирогов”.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ