"Продължаваме промяната" преговаря с "Демократична България" за общо явяване на изборите

Продължаваме промяната преговаря с Демократична България за общо явяване на изборите

"Продължаваме промяната" преговаря с "Демократична България" за общо явяване на изборите

"Продължаваме промяната" вече преговаря за общо явяване с "Демократична България", която и да е датата на следващите предсрочни парламентарни избори. Това заяви в парламента зам.-председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Венеция Ангова, цитирана от БНР и БТА. 

По думите й, основният приоритет за двете политически сили ще бъде антикорупцията. "Ние отстояваме принципите си да върнем важната тема за антикорупцията въпреки димките, които виждаме в публичното пространство, за да можем наистина да осъществим дневния ред на България", добави тя. 

Наистина и третият мандат не успя да се реализира, констатира Венеция Ангова, но това, което видяхме, е годежът между задругата на "хартиената коалиция" – ГЕРБ, ДПС и БСП. Очакваме да видим сватбата, добави тя. 

От парламентарната група на ПП обаче имат опасения, че в оставащите дни на 48-то Народно събрание ще бъдат прокарани "доста популистки законопроекти". "Програмата не зависи от нас, както виждате нашите законопроекти биват изтиквани назад", посочи Ангова. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ