Дъщерята на Майкъл Джексън направи опит за самоубийство

Дъщерята на Майкъл Джексън направи опит за самоубийство

Дъщерята на Майкъл Джексън направи опит за самоубийство

15-годишната дъщеря на покойната поп икона Майкъл Джексън Парис е направила опит за самоубийство, съобщава Би Би Си, цитирайки близки на семейството.

Парис Джексън е настанена в болница. Говорител на дядо й е обяснил, че тя е добре и се възстановява, но не е дал отговор на твърденията, че става дума за свръхдоза от лекарства и че тийнейджърката е опитала да среже вените си. 

Тя е единствената дъщеря на Майкъл Джексън и едно от трите му деца, заедно с братята си Майкъл Джоузеф, известен повече като Принс и Принс Майкъл II, познат с прякора Бланкет. В момента Парис е част от мултимилионно дело срещу компанията организатор на мегаконцерти в САЩ AEG Live, която според семейството на баща й носи отговорност за смъртта му след инцидент със свръхдоза медикаменти през 2009 г.

Кореспондент на Би Би Си в Лос Анджелис разказва, че животът на Парис е бил труден още от най-ранно детство. За да защити децата си от нездравия публичния интерес към тях, Майкъл Джексън ги е принуждавал да си слагат маски и стари, невзрачни дрехи, за да не бъдат разпознавани. Така е опитвал да им осигури по-нормално детство от звездното, от което е пострадал целият му живот.

След като бе закриляна и укривана в продължение на години, Парис внезапно започна публичен живот след смъртта на баща си. Днес тя е мажоретка в частното училище, където се образова. Сравнително активна е по отношение на светския живот. Популярна мишена е на папараци и таблоиди. Поддържа известна регистрация в Twitter, където дискутира музика, домашни задачи от училище и грим с над милион последователи. Последното й съобщение в социалната мрежа е цитат от песента “Yesterday” на „Бийтълс”, който гласи „вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далеч, сега изглежда се завръщат завинаги”.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ