Малката дъщеря на Обама - с лятна работа като сервитьор

Малката дъщеря на Обама - с лятна работа като сервитьор

Малката дъщеря на Обама - с лятна работа като сервитьор

15-годишната Саша Обама - по-малката дъщеря на американския президент Барак Обама и съпругата му Мишел, работи през лятото като сервитьор на морска храна в Martha's Vineyard - ресторант в Масачузетс. 

Саша е напуснала комфорта на Белия дом за летен труд, посочват американски медии. Използвайки цялото си име - Наташа, тийнейджърката се труди в ресторанта, придружавана недалеч от 6-има агенти на Сикрет сървис, посочва "Бостън Херълд". 

Градчето, в което работи, е любима дестинация на семейство Обама за летните им почивки. Снимки показват малката дъщеря на президентската двойка да носи униформа, синя фланелка и шапка, работейки в рестоарнта. Неин колега коментира пред изданието: "Тя работеше на долния етаж с готовата храна. Ние се чудехме защо имаше 6 души, които помагаха на това момиче, но после разбрахме кое е то". Освен че е работила на гишето за готова храна, Саша е помагала с пренасяне на таблите и подготовка на ресторанта за отварянето му на обяд. Екипът за нейна охрана е бил видян да я чака наблизо в голям автомобил, седейки на пейки, докато е подготвяла менютата на туристи. 

От Белия дом не коментират. По-рано първата дама на САЩ Мишел Обама сподели, че се опитва да отгледа двете си дъщери колкото е възможно, по-нормално. 

Сред другите известни деца на богати родители, които са били възпитавани на летен труд, се включват сестрата на Саша - Малиа, която има два стажа във фирми, Бруклин Бекъм - синът тийнейджър на Дейвид и Виктория Бекъм, работил в офисите на режисьора Гей Ричи в Лондон, както и Доналд Тръмп, който като тийнеийджър е работил в яхтеното пристанище на баща си в Trump Castle, Атлантик сити, отбелязва Би Би Си.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ