Бившият британски премиер Борис Джонсън стана баща за осми път

Бившият британски премиер Борис Джонсън стана баща за осми път

Съпругата на Борис Джонсън Кери Саймъндс роди осмото му дете, съобщи „Мирър“. То е момченце и носи името Франк Джонсън. 

"Добре дошъл на света Франк Алфред Одисей Джонсън, роден на 5 юли в 9:15 ч. (Можете ли да познаете кое от тези имена е избрал съпругът ми?!) Да видя как двете ми по-големи деца прегръщат новото си братче с такава радост и вълнение е най-прекрасното нещо, което мога да видя. Всички сме много погълнати от това. А сега, някой може ли да препоръча добри сериали, които да гледаме, докато кърмим? Време е за едно питие." Това написа Кери в инстаграм.

През 2021 г. канцеларията на Борис Джонсън  обяви, че "министър-председателят и госпожица Кари Саймъндс са се оженили на малка церемония в катедралата в Уестминстър". Според в. "Сън" гостите са били поканени в последния момент на церемонията в централната част на Лондон. Дори високопоставени членове на канцеларията на премиера не са знаели за плановете. Досега Борис Джонсън има общо три брака и седем деца. Предишният му брак беше с адвокатката Мария Уилър. Те имат 4 деца, но през септември 2018 г. обявиха, че се разделят. Общо разводите на бившия премиер са два. Две от децата са от връзката му с Кери.

Джонсън, наричан преди Разпасания Борис от британските таблоиди, има сложен личен живот. В миналото той беше уволнен от политически екип на намиращата се тогава в опозиция Консервативна партия след като излъгал за своя извънбрачна връзка.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ