Борис Джонсън полетя с изтребител (видео)

Борис Джонсън полетя с изтребител (видео)

Борис Джонсън полетя с изтребител (видео)

Екипиран в пълна бойна униформа премиерът на Великобритания в оставка Борис Джонсън летя с изтребител Eurofighter Typhoon като втори пилот. Той записа и видео по време на полета, показвайки процеса на зареждане с гориво във въздуха, пише Daily Mail.

Полетът е извършен по време на посещението на политика в RAF Coningsby в Линкълншир миналата седмица. На кадрите се вижда как Джонсън поздравява с вдигнат палец съседен самолет.

На 7 юли британският премиер, който замени Тереза ​​Мей през 2019 г., обяви оставката си. Решението му дойде след масово напускане на министри от неговия кабинет и под натиска на разрастващо се недоволство заради секс-скандал, предизвикан от пиянски тормоз от покровителствания от него  заместник-координатора на парламентарната фракция на Консервативната партия Крис Пинчър. Джонсън вече подчерта, че няма да подкрепи публично нито един от кандидатите за поста лидер на консерваторите и министър-председател, но обеща да помогне на бъдещия приемник за всичко, което е необходимо.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ