Часовник за постоянна връзка между родители и деца

Часовник за постоянна връзка между родители и деца

Часовник за постоянна връзка между родители и деца

Иновативен детски часовник MyKi дава възможност на родителите да са в постоянен контакт с децата им и в реално време да се информират за точното им местоположение. Устройството се предлага в магазините на Мтел и може да бъде купено за 29 лева в брой при сключване на двугодишен абонамент с тарифен план, който е с месечна такса от 6,99 лева и включва 50 национални мобилни минути и неограничени разговори към един Мтел номер.

Часовникът e предназначен за деца на възраст от 4 до 10 години и работи с вградена SIM карта. Може да бъде контролиран, наблюдаван и настройван през специалното мобилно приложение MyKi Watch.

Децата могат да получават и правят обаждания чрез устройството, както и да изпращат гласови и да приемат текстови съобщения. Предимство на часовника са неговите бързи бутони за набиране, чрез които детето може само за няколко секунди да се свърже със своите родители. MyKi разполага и със SOS бутон, който детето може да използва, за да се свърже с родител или роднина при спешен случай.

Технологичният часовник има още аларми за събуждане, крачкомер, проследява приетите и изразходвани калории, продължителността на съня и дава възможност за настройка на разговори само с ограничен брой номера.

Най-голямото предимство за родителите е, че те могат да настройват „зони за безопасност“, в които обикновено се движи детето им. При напускането на тези зони часовникът алармира. Мобилното приложение проследява движението на детето и изготвя карта за последните 30 дни.

MyKi се предлага в три цвята: синьо-зелен, червено-син и розово-жълт. Има мека силиконова каишка и е устойчив на удари. Тежи 40 грама, има 0,96-инчов OLED екран и 400 mAh батерия, която издържа до 30 часа в работен режим.

Освен в магазините на Мтел, часовникът може да бъде купен и чрез онлайн магазина на телекома. Предложението е валидно до края на юни.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ