Daikin Bluevolution - Еволюцията на съвършения комфорт

Daikin Bluevolution - Еволюцията на съвършения комфорт

Daikin Bluevolution - Еволюцията на съвършения комфорт

Ако преди очаквахме от климатиците просто да охлаждат, сега вече имаме съвсем нови изисквания към тях. Може би едно от първите неща, за които се замисляме е до колко ще тежат на нашия бюджет като разходи за енергия, но също дали ще можем да ги използваме и за отопление, дали ще са шумни или ще работят тихо. Естетиката и стила на вътрешните тела също са от значение, когато внасяме нова вещ в нашия дом. А качеството на въздуха е от съществено значение за всяка стая, в която живеем или работим.

Водещият производител на климатици Daikin разбира това и издига комфорта при климатизацията на съвсем ново ниво, като преосмисля понятието за чист възух със своята гама Bluevolution.

Тя е разработена на базата на нов хладилен агент R-32 - хладилен агент, който излъчва по-малко емисии на CO2. Така новите климатици влияят по-малко върху околната среда и са по-ефективни.

Гамата Bluevolution включва водещия климатик Ururu Sarara; нова версия на отличения с награди дизайнерски климатик Daikin Emura, напълно новия FTXM съчетаващ атрактивен дизайн за стенен монтаж със съвършено качество на въздуха в помещенията.

Висока ефективност при отопление и охлаждане

Наборът от усъвършенствани технологии за пестене на енергия на Daikin осигуряват висока ефективност при отопление и охлаждане, достигаща до A +++, а обновените суинг компресори са още по-ефективни. Високата ефективност гарантира, че ще се чувствате комфортно както през зимата, така и през лятото, без големи режийни разходи.

Качество на въздуха

Ururu Sarara и FTXM-М използват технологията Flash Streamer. Flash Streamer генерира високоскоростни електрони, които разграждат плесени, вируси или NOx, и пречистват въздуха от алергени. Климатикът Daikin Emura притежава сребърен филтър с помощта на който премахва алергените до 99%.

Без повече течения, само висока ефективност

За да постигне комфорт без въздушни течения Daikin използва няколко технологии. Една от тях е сензорът наречен “Интелигентно око за няколко зони”. Задачата на Интелигентното око за няколко зони е да следи къде се намират хората в помещението, така че да насочва въздушния поток в страни от тях и да им спести усещането за течения. Когато сензорът установи, че помещението е празно за повече от 20 минути, Интелигентното око поставя климатика в енергоспестяващ режим. Ако някой влезе в помещението, климатикът се връща автоматично в първоначалната си настройка. и насочва въздухът в страни от хората в помещението.

За да се постигне равномерно разпределение на въздуха и температурата, Daikin комбинира хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите в триизмерен въздушен поток.

Моделите в новата гама Bluevolution.

Ururu Sarara - технологичният лидер на Daikin

Известно е, че температурата не определя напълно усещането за комфорт. Въздухът около нас естествено съдържа влага. През зимата понякога въздуха става прекалено сух, това създава усещане за по-студена стая (което може да ви накара да увеличите ненужно отоплението), но води и до болки в гърлото и суха кожа. Сухият въздух може да навреди дори на вашите мебели, дървени подове, книги и произведения на изкуството.

Системата за интелигентно овлажняване на Ururu Sarara вкарва в помещението необходимото количество латентна влага.

През лятото външната влажност се повишава - както сухият въздух създава усещането за по-студено, така влажният въздух създава усещане за топлина, което прави стаите горещи и задушни.

Ururu Sarara интелигентно премахва влажността и поддържа постоянно равномерна температура.

В допълнение този климатик има специалната функция да вкарва пречистен въздух отвън при това без загуба на енергия. Самопочистващият се филтър на уреда събира прах и фини частици от въздуха, като не само запазва въздуха чист, но и позволява на Ururu Sarara да работи с върхова ефективност.

Daikin Emura - водещ дизайнерски модел

Ако търсите наистина стилно стенно тяло за вашия дом, помислете за Daikin Emura. Изчистеният, минималистичен и изящен дизайн на Daikin Emura е проектиран в Европа за Европа.

Daikin Emura е награден с Reddot design през 2014г., German Design Award германската награда за дизайн - специална номинация за 2015г., Focus Open през 2014г., наградата Good Design за 2014г. и iF Design през 2015г.

Климатикът се предлага в две стилни версии сребристо и антрацит или чисто матово бяло.

Но дизайхът не е всичко - той е съчетан с най-съвременни технологии и създава усещане за лукс, постигайки висока сезонна ефективност, изключително тиха работа, високо качество на въздуха в помещенията. Daikin Emura е един от най-тихите климатици на пазара.

FTXM-M - модерно усещане за комфорт

FTXM-M на Daikin е снабден с най-модерна технология и вграден интелект. Това гарантира, че климатикът винаги работи според най-високите стандарти, а неговият енергиен клас достига A+++ при отопление и охлаждане. Разработен в Европа, той отговаря на Европейските усещания по отношение на вътрешния дизайн.

Мулти-сплит приложения

Когато имате ограничено пространство за монтаж отвън, едно външно тяло може да се свърже с до 5 вътрешни тела. Това се нарича Мулти-сплит приложение. Мулсти сплит климатиците на Daikin имат отделно управление на настройките за стайна температура, вътрешните тела могат да са с различен стил и капацитет.

Гамата Bluevolution се допълва от телата, предназначени за Мулти-сплит приложения - дискретното стенно тяло FTX-K и тяло за вграждане в окачен таван - след монтаж се виждат само решетките. Daikin Emura и FTXM-M също могат да се използват за Мулти-сплит приложения.

Гамата BLUEVOLUTION на Daikin с хладилен агент R-32 ви предлага най-високите енергийната ефективност, дизайн и стил. Независимо дали искате отопление или охлаждане за една или няколко стаи, стенни или скрити таванни тела, Daikin има подходящия модел за вас. Присъединете се към еволюцията и бъдете първите, който посрещат комфорта на бъдещето.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ