WiFi мрежите и необходимостта им за всеки бизнес и за всеки потребител

WiFi мрежите и необходимостта им за всеки бизнес и за всеки потребител

Във време, в което всеки един от нас е „онлайн” 24 часа в денонощието, от изключително значение е да имаш постоянен и лесен достъп до качествен интернет.

В началото на лятото на 2013 г. в София и големите градове на България – Варна, Пловдив, Бургас, както и Несебър и Слънчев бряг се появи нова WiFi мрежа, която предоставя мобилен интернет достъп, напълно безплатно за потребителите си. Днес мрежата е достъпна още във Велико Търново и Банско. Net365.mobi е най-голямата WiFi мрежа на България. Към момента средно потребителите, които използват мрежата на net365.mobi са над 60 000 души, а точките за достъп повече от 3000.

Net365 е бързa, надежднa и леснa за използване интернет услуга, изградена в помощ на малкия и средния бизнес и предлагаща маркетинг от ново поколение посредством WiFi интернет. Net365 дава възможност за изследване на потребителското поведение и демографски профил на посетителите на търговските обекти - възраст, пол, както и поведенчески данни - общ брой клиенти, новопристигнали клиенти, лоялни клиенти, честота на посещенията.

„Ние не само проектираме, изграждаме и стартираме WiFi мрежата за Вас и Вашите клиенти, независимо дали сте малък, среден или голям бизнес, ние от net365 ще ви предложим задълбочен анализ на потребителския профил на Вашите клиенти, колко често използват Интернет и кога, с цел да бъдете по-близо до тях и да им предложите услуги и продукти, специално за тях,” коментират основателите на net365.mobi.

С net365 предприемачите имат възможност за един по-различен маркетинг - изграждайки свой собствен брандиран портал, те могат да информирате клиентите си за всичко случващо се в тяхното любимо заведение, да организирате игри, програми за лоялност и промоции, като по този начин популяризират търговската си марка, изграждат доверие в потребителите си и активно насърчават развитието на своя бизнес.

За никого не е тайна, че емоциите продават. WiFi маркетингът е в състояние да изведе бранд комуникацията на едно съвсем различно ниво. Удовлетворението на потребителите води до успеха на бизнеса – net365.mobi е новият маркетинг инструмент, който може да го постигне.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ