Само 15 свободни места в Датския колеж

Само 15 свободни места в Датския колеж

Само 15 свободни места в Датския колеж

Само 15 са незаетите места за предстоящата учебна година в новата специалност "Предприемачество" на Датския колеж от общо 200 новопостъпили студенти. Затова срокът за записване се удължава до 25 септември. Подаването на документи става в Информационния център на Колежа на адрес: София, бул. Цар Борис III 126. Изисква се представяне на копия от дипломата за средно образование, акт за раждане, две цветни снимки и такса от 20 лв.

Колежът по Маркетинг Търговия & Мениджмънт, по-известен като Датски колеж, разкри новата специалност “Предприемачество” за учебната 2013/2014 г. Продължителността на обучението е 3 години и се предлага в три форми – редовна, задочна и задочно-алтернативна. Обучението включва дисциплини като: Презентационни умения, Маркетинг, Банково дело, Бизнес анализ и планиране, Управление на човешкия капитал, ПР и комуникации и разбира се Предприемачество, Култура и психология на предприемачеството, Предприемачески мениджмънт.

Преподавателите са утвърдени доценти, професори и млади консултанти с атрактивен бизнес опит. Семестриалните такси се приближават до тези на държавните училища и са средно по 700 лева за всички програми. Датският колеж има имиджа на едно от най-модерните висши училища в България, където може да придобиете диплома за „Професионален бакалавър”, която се признава в Европейския съюз и повечето развити държави по света. След първата учебна година над 50% от студентите стартират собствен бизнес или намират нова работа. До завършването си над 95% от възпитаниците на колежа са трайно заети. За повече информация: https://www.mtmcollege.org

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ