Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 май

Кратка работна седмица, но със силни енергийни влияния. Няколко водещи тенденции ще окажат влияние върху събитията през нея.

  • На 20 май Слънцето ще премине в  знака Близнаци – ярко астрологично събитие, което ще постави на дневен ред темите, намиращи се под управление на знака.  Близнаци управляват  логиката, включваща: правилно схващане на становища, интелигентност, креативност, бързи резултати, остроумие, разнообразие; менталните процеси, комуникацията, договорните отношения, пътуванията, образованието, знанието. В продължение на един месец енергията ще подкрепи създаването на нов бизнес, идеите, концепциите, контактите и взаимодействието, пътуванията и обученията. Информацията е водеща. Управлението на мислите ще ви гарантира успех. Допълнително тази енергия  в дните до 23 май ще бъде усилена от мощното влияние на Плутон. Силни дни за съществени трансформационни преобразувания.
  • На 23 май е Пълнолунието в знака Стрелец - мощна положителна енергия, създадена от благотворната връзка между планетите. Двете планети на щастието Венера и Юпитер са в съвпад. Дните около Пълнолунието носят вибрацията на промяната, трансформацията, благоприятно стечение на обстоятелства. Това Пълнолуние е подходящо за преразглеждане на целите до края на годината, за планове свързани с обучения и далечни пътешествия. Истината срещу лъжата! Обединяване на разум и интуиция, преход на ново ниво. Пълнолунието носи силният заряд на оптимизма, вярата, надеждата.
  • Дните до пълнолунието са подходящи за стартиране на дейности, а след него, когато Луната вече ще бъде намаляваща, са дни за довършване, стабилизиране и приключване.
  • Венера ще премине в знака Близнаци след точния час на Пълнолунието и допълнително ще подчертае значимостта на темите, активирани от Слънцето в същия знак.
  • На 26 май Юпитер преминава в знака Близнаци, където ще остане до 6 юни 2026 г. Юпитер е планетата на щастието, късмета и разширението. Близнаците в продължение на една година ще усетят неговото благотворно влияние и ще получат ценни дарове. Информацията, знанието, менталните процеси, обученията и пътуванията, комуникацията ще бъдат водещи. Истината ще бъде търсена сред огромния поток от информация.

ОВЕН

Ако през миналата седмица сте предприели активни действия към създаване на нещо ново, то сега, през тази седмица се постарайте да стабилизирате създаденото. Събитията, които ще се активират, са свързани основно с кариерното ви развитие и вашия социален статус. От вас се изисква да овладеете силната си импулсивност, липса на търпение и да изслушвате своите събеседници. По този начин вие ще владеете енергията. Марс е в знака Овен и допълнително усилва вашите сила, енергия и импулсивност. Ще постигнете повече ако сте по-дипломатични. С преминаването на Слънцето, Венера и Юпитер в Близнаци ще усвоявате умението на общуването. Информацията, контактите, обученията ще бъдат водещи в избора ви на посока. Насочвайте енергията си към това, което е свързано с вашето бъдеще или по-далечна перспектива на развитие. В дните около пълнолунието, което е на 23 май  преразгледайте своите цели, подредете мислите си и информацията, която имате. И през тази седмица звездите ви подкрепят да заявите себе си и това, което искате, да отстоявате собствените си позиции. Бъдете смели и  преговаряйте за интересите си според това, което е ценно за вас. Все още може да повлияете в положителна посока и на темата, свързана с вашата финансова стабилност.

ТЕЛЕЦ

И през тази седмица можете да разчитате на късмета и щастието. Юпитер, планетата на късмета в продължение на една година транзитираше през знака Телец. Това е последната седмица, в която той ще бъде там, а на 26 май предава управлението на знака Близнаци. В дните до 23 май, когато Луната е растяща, все още ще можете да поставите началото на процеси, които ще продължат да се развиват най-малко една година. Имате шанс да отворите нова страница в живота ви, свързана със социалния ви статус, кариерно развитие, работни процеси, чрез които ще можете да повлияете в положителна посока на финансовите си приходи. През изминаващата за вас соларна година в живота ви настъпиха важни промени. Много от вас поставиха началото на нова дейност. С преминаването на Слънцето в Близнаци в продължение на година ще получавате резултати от това, което сте започнали на по-ранен етап. Към вас ще идват нови възможности и предложения. В продължение на една година имате чудесната възможност да внесете стабилност във вашите доходи, а тенденцията е към увеличаване. Фокусирайте се върху това, което е значимо за вас според ценностната ви система. Пълнолунието ще постави акцент върху  вашите партньорски отношения: лични и делови. В основата ще бъдат въпроси, засягащи финансовите ви интереси, инвестиции или откриване на нови източници на доходи. Опитайте се да си осигурите подкрепата на вашите партньори, приложете правилна стратегия  и дипломатично отношение, това ще ви осигури повече средства и ресурси, не само в материален, но и морален аспект. Правилната ви позиция на този етап е постигане на баланс между вашите и чужди капитали, между вашите интереси и тези на партньорите, а емоционалната стабилност е тази, която ще ви осигури победата.

БЛИЗНАЦИ

От тази седмица с преминаването на Слънцето в знака Близнаци вие ще бъдете в центъра на събитията. Три планети с положителна енергия през седмицата ще преминат във вашия знак: Слънцето, Венера и Юпитер и така, не само тази седмица, а в продължение на една година вие ще бъдете в центъра на събитията. Пълнолунието, което е на 23 май  ще ви засегне  в най-голяма степен. Слънцето е в знака Близнаци, а Луната в срещуположния знак Стрелец. Дните около пълнолунието са наситени със събития, които ще засегнат най-вече взаимоотношенията ви с вашите партньори. За някои това са дни, в които можете да започнете нови партньорства или връзки. Възползвайте се от пълнолунието, за да излекувате емоционални травми от миналото, свързани с вашите партньорски взаимоотношения. Възможно е да разберете кои връзки съществуват формално, а под влияние на събитията да направите преоценка на взаимоотношенията си и да приключите тези, които са изпълнили своето предназначение. Насочете вниманието си към това, което искате да постигнете в бъдеще или сте започнали като проект на този етап. Взаимодействайте, бъдете активни, вие можете да направлявате потока на събитията.  Социалната ви активност е висока, имате възможност да заемете по-високи и отговорни позиции, да утвърдите своето място в колектива, организацията, групата. Информационният поток, който достига до вас е богат на възможности, идеи и предложения. Предпазвайте се от прибързани изказвания, решения. Бъдете толерантни, сега е времето, когато можете да изразите своя творчески потенциал.

РАК

Постарайте се да запазите високата си социална позиция. С преминаването на Юпитер в Близнаци в продължение на една година вие ще можете да разширявате вашето влияние, популярността ви ще продължава да расте. Периодът е силен и успешен за тези от вас, които са  ангажирани в различни организации и движения. Това е период, в който можете да реализирате вашите цели или да насочите живота си в нова посока, а през тази седмица в още по-голяма степен. Общуването с хора извън близкото  ви обкръжение се превръща в проводник на щастие, удовлетворение или възможност да сбъднете  ваши желания. В максимална степен бъдете инициативни, насочвайте, взаимодействайте, имате шансове да преобърнете всяка ситуация в своя полза. Вашата силна интуиция в съчетание с инициативност ще ви осигурят добри резултати. В дните около пълнолунието избягвайте крайни решения. Това пълнолуние ще активира събития, свързани с минал период от живота ви, но и нови тенденции относно начина ви на живот или работни процеси. Това, което сте успели да постигнете до този момент е възможно да бъде тествано за стабилност и устойчивост.

ЛЪВ

През тази седмица ще бъдете под силното положително влияние на звездите, което се активира от края на предходната седмица. Ако съумеете да направлявате вашата огнена стихия, която е подсилена от Марс в знака Овен, то с лекота ще реализирате това, което искате. Имайте предвид, че неовладяната огнена енергия действа деструктивно и разрушително. През тази седмица продължете с действията от предходната. Основен фокус е вашето кариерно или социално развитие. Това е последната седмица от транзита на Юпитер в знака Телец. В продължение на една година той  транзитираше  в дома на вашата кариера и ви дари с чудесни възможности за растеж, за заемане на по-висока позиция или повече доходи. В дните около пълнолунието е възможно да възникнат ситуации, които ще ви накарат да преосмислите посоката си на движение. Взаимодействайте и потърсете съвети от вашето най-близко обкръжение, приятелите или вашите авторитети. Пълнолунието ще ви помогне да изчистите от живота си това, което не ви е нужно. Възможно е да бъдете ангажирани в максимална степен със събития, свързани с вашите деца. Информацията, знанието, средата около вас ще придобиват все по-голяма важност в живота ви.

ДЕВА

Седмицата е силна и значима. Три планети: Слънцето, Венера и Юпитер преминават в знака Близнаци. Техният транзит попада във вашия дом на общественото  положение и  кариерно развитие. В продължение на месец, а след това и на цяла година ще имате чудесни възможности да покажете висок професионализъм, да завоювате позиции, да разширите своята дейност, успешно да реализирате целите си. За да постигнете успех е важно е да бъдете инициативни, да взаимодействате или ясно да заявите своята позиция. Възможно е да ви бъде предоставена по-висока или престижна длъжност. Седмицата ще ви предостави възможност за подписване на договори, преразглеждане на сделки, водене на преговори, подреждане на документация или усвояване на важна информация. Натовареният ви работен график може да предизвика в дните около пълнолунието конфликти между вас и членовете на вашето семейство. Ако това е вашата тема, въведете баланс между работната ви заетост и семейни отговорности. Бъдете отзивчиви  и отворени към чувствата и потребностите на членовете на вашето семейство.

ВЕЗНИ

Седмицата създава предпоставки за висока социална активност и професионална заетост. И през тази седмица можете да се възползвате от активиралата се енергия, за да подредите целите си, свързани с развитие в бъдеще. По-добре ще бъде за вас ако сте активни в тази посока и предприемете конкретни действия. Марс в Овен ще ви подейства стимулиращо. Лесно ще можете да вземете решения, които ще ви помогнат да материализирате целите си. В дните около пълнолунието, което е на 23 май, темите, свързани с образование, развитие в бъдеще, цели, пътешествия или водене на съдебни дела, допълнително ще бъдат подчертани. Ако бизнесът ви е свързан с чужбина, то сега можете да повлияете в положителна степен. Отворете съзнанието си към успеха, мислете мащабно в по-далечна  перспектива, доверете се на вашата  професионална подготовка и опитност. Енергетиката през седмицата ще подкрепи бизнес дейността ви в посока подписване на договори, водене на преговори, общуването. Активират се събития, които ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние ако си сътрудничите, намерите вид подкрепа, чрез изгодни инвестиции или уреждане на наследствени дела. След 26 май навлизате в силен положителен период.

СКОРПИОН

Тенденцията, създадена от началото на месеца и в по-голяма степен от миналата седмица продължава да бъде водеща. Марс, който е ваш планетен управител е в знака Овен до 10 юли и транзитира в дома на вашата работа. Направлявайте енергията според това, което искате и лесно ще можете да постигнете значителни успехи. За собствениците на бизнес тази седмица предоставя възможност за сериозни инвестиции и вложения. Разговаряйте, договаряйте условия или потърсете компетентно мнение. Информацията и взаимодействието придобиват основна важност. Звездите ще ви подкрепят да определите целите си, свързани с разширяване на дейността ви. Направете промени в подхода си, анализирайте минали ситуации и вземете положителното, ще получите по-добър резултат. Шансовете ви за успех ще бъдат по-високи ако си осигурите подкрепата на вашите партньори. Обърнете специално внимание на паричните взаимоотношения между вас и бизнес партньорите ви. Може да получите внезапна помощ, подкрепа или награди за минали ваши действия.

СТРЕЛЕЦ

За вас седмицата се очертава да бъде емоционално оцветена, а събитията, които ще се активират,  ще бъдат силно повлияни не само от Пълнолунието в Стрелец, но и от преминаването на вашия планетен управител Юпитер в знака Близнаци.  Пълнолунието ще активира важна тема, свързана с взаимоотношенията с партньорите ви. Тази тема ще продължи да се развива цяла година под влиянието на Юпитер в Близнаци. Връзките ви с вашите партньори ще търпят промяна - ще слагате край, ще трансформирате или създавате нови връзки в личен или делови план. Отчетете факта, че партньорите ви ще бъдат тези, от които до голяма степен ще зависи успеха ви. Пълнолунието през тази седмица ще активира  събития от миналото, нерешени въпроси или ще ви изправи пред необходимостта да направите нови избори. Взаимодействайте, преговаряйте, насочвайте, преодолейте силното влияние на вашето его. Можете да постигнете значими резултати чрез съответни компромиси и сътрудничество, чрез разяснителни разговори, които могат да доведат до конструктивни промени. В същото време работните ви задължения са многобройни, социалната ви активност е висока. Това е последната седмица от транзита на Юпитер в Телец през вашия дом на работата.

КОЗИРОГ

Силна седмица, в която можете да продължите действията си от предходната седмица или началото на месеца. Ако следвате своите цели, лесно можете да материализирате това, което искате. През тази седмица  пълнолунието ще активира процеси, свързани с минал период, които до голяма степен ще ви подействат емоционално, най-вече в дните около самото пълнолуние. Една част от събитията ще получат бързи решения, но друга част, която ще повлияе на работния ви процес или начин на живот ще се развива във времето. Бъдете търпеливи, продължете с този стил на поведение, който досега ви е донесъл успех. Активира се период на преоценка на действия от миналото с цел откриване на нов подход и визия за едно по-добро развитие в бъдеще. През тази седмица ще имате възможност да повлияете позитивно на финансови въпроси, които в последно време може да са свързани с известна дестабилизация поради по-високи или непредвидени  разходи. През тази седмица ще се активира нов информационен поток. Три планети преминават в знака Близнаци и ще поставят акцент във вашата основна дейност, начин на живот.

ВОДОЛЕЙ

Динамична за вас седмица, носеща обновление и нови възможности. Три планети преминават в знака Близнаци - въздушен знак като вас, който внася свежи настроения и нови възможности. Акцент в продължение на цяла година ще бъде една от най-любимите житейски теми: любовта, забавлението, децата, творчеството, самостоятелния бизнес. Още през тази седмица ще получите първите предложения, идеи или възможности в тази посока. Някои от събитията, които са активни от началото на месеца ще получат развитие, а за други ще е необходимо повече време. Пълнолунието ще активира процеси, свързани с взаимодействието ви с вашите деца или любими хора, планове и цели за бъдещето. Понякога ви е трудно да поставите правилни граници между вашите интереси и тези на другите, това ви изпраща от едната крайност в другата. Ако сте собственици на бизнес или се занимавате с творческа дейност, вашата група от приятели обкръжение могат да ви окажат подкрепа. Тези от вас, които управляват различни движения, организации и най-вече заемат лидерска позиция, през тази седмица могат да постигнат значителен успех ако не действат импулсивно и прекалено емоционално. Бъдете дейни и организирани, поставете  ново начало в областта на любимите ви занимания, занимания свързани с хоби, грижа към вашите деца, занимания полезни за вас самите, любовни връзки.

РИБИ

През тази седмица ще се наложи да поддържате емоционалното си равновесие. Придържайте се към вашите основни цели и приоритети, бъдете активни в дейностите, които сте започнали. Пълнолунието, което е на 23 май, допълнително ще създаде предпоставки за по-висока чувствителност и емоционалност. Силно усещате всичко и всички, това ви влияе допълнително. Не позволявайте на напрежението да създаде конфликтни ситуации между вас и останалите. В друг аспект ако дълго време сте пренебрегвали себе си, то сега може да вземете важни решения и да промените обстоятелствата. Акцент през седмицата ще бъдат събития, свързани с вашата работа, кариера от една страна и от друга, с дома, отношенията с членовете на семейството. Пред някои от вас на дневен ред излиза необходимостта от смяна на средата на съществуване или поемане на отговорности, свързани със създаване на семейство. Преразпределете енергията си и се старайте да поддържате здравословно равновесие.

Успех на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ