Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 октомври до 5 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 октомври до 5 ноември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 октомври до 5 ноември

Първа седмица от новия месец ноември. Край и ново начало! Ноември е месецът, когато започнатото от началото на годината може да бъде преработено, трансформирано и поставено на нова по-добра, стабилна основа.

Напрежението, породено от събитията около затъмнението от предходната седмица постепенно ще намалява. Пълнолунието и лунното затъмнение, което беше на 28 октомври е последното за 2023г. Затъмненията се свързват със значими събития, които изискват важни решения и преобразования. Те поставят края на един цикъл и бележат началото на нов етап. В този аспект това в по-голяма степен важи за знаците: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Събитията, които ще се активират през тази седмица засягат пряко стабилността и финансовото състояние. Те с  естествен отзвук на процеси, започнали преди време или активирани през миналата седмица. Възможни са промени, които ще засегнат държавните структури, банките, данъчните и застрахователни компании.

През целия месец ноември активна ще бъдат темите, свързани с финансови въпроси и взаимоотношения. Преосмисляне, ревизиране на вътрешните ценности и приоритети, на отношението към собствените пари и към парите на другите.

Засилва се необходимостта от подкрепата във всяка нейна форма: морална, финансова, физическа.

Процесите са трансформиращи и преобразуващи в областта на създадените форми и структури, партньорствата.

През тази седмица три планети са в знака Скорпион: Слънцето, Марс и Меркурий. Този факт ще повиши градус на напрежението, кризисните ситуации ще се изострят, а конфликтността и  стремежът към налагане и контрол ще бъдат все по-явни. Този планетен транзит може да се използва ефективно ако вниманието се насочи към промяна и трансформиране на стари програми, партньорства, ситуации, изчистване от всичко излишно.

Луната е намаляваща, а на 13 ноември предстои Новолуние в знака Скорпион. При намаляваща Луна водеща е тенденцията към финализиране и приключване на дейности. Трите планети в  знака Скорпион предоставят чудесни  възможности за трансформации в различни сфери от живота.

Водещи събития през седмицата:

  • 2-3 ноември - Слънцето е в Скорпион в опозиция на Юпитер в Телец - внимавайте с егото, възможно е вие или другите да демонстрират раздуто его. Намалете претенциите, бъдете осъзнати, че в тези дни егото е доминиращо, а то не е добър съветник.
  • 3-4 ноември – Сатурн, планетата, която управлява кариерното развитие, материалите процеси е стационарна. Бъдете внимателни във взаимоотношенията с шефове и висшестоящи. Включват се стари страхове, несигурност, ограничения, карма.
  • 5 ноември - Сатурн е директен и планове, процеси, които са били в застой получават зелена светлина. Сатурн е в знака Риби, което ще създаде предпоставки на усвояване на нови уроци в живота на: Риби, Стрелец, Дева, Близнаци. Процеси от март месец отново ще се възстановят и изискват ново решение.

ОВЕН

Активният период за вас продължава, но в една нова линия и посока, свързани с трансформиране и подобряване на изградените структури. Транзитът на Слънцето през знака Скорпион ви насочва към търсене на нови възможности с цел увеличаване на финансовото ви състояние, но в същото време поставя пред вас необходимостта да „изчистите“ живота си от всичко излишно и ненужно, от това, което ви носи загуби или блокира процеса ви на развитие. Водеща тема продължават да бъдат вашите  партньорски отношения лични или делови.  Повишена е необходимостта от постигане на хармония чрез компромиси, смяна на подхода или вид трансформация. Ревизирайте и преразгледайте възможностите, запазете тези отношения, които са надеждни, доказали своята вярност и лоялност във времето. По-голям успех ще постигнете ако успеете да балансирате вашите желания и интереси и тези на партньорите ви. Важно е да се постараете да получите подкрепа от вашите  партньори, ще спечелите от това и по-лесно ще се справите с предизвикателствата. Възможни са внезапни ситуации, които могат да ви накарат да бъдете прибързани в преценките си или по-импулсивни. В тези настроения се предпазвайте от финансови рискове и излишни покупки. Движете се в посока увеличаване на вашите финанси и  откриване на нови източници на доходи. Седмицата е благоприятна в областта на комуникацията, провеждането на срещи и преговори с цел постигане на по-добри резултати и подобряване на нарушени взаимоотношения. с

ТЕЛЕЦ

Първите дни от новата седмица ще бъдат силно повлияни от събитията, които се активираха от пълнолунието във вашия знак на 28 октомври. Възможно е събитията, които са активни, да  променят живота ви оттук нататък. Пълнолунието и най-вече затъмнението, транзитът на Слънцето през срещуположния знак Скорпион поставят акцент върху взаимодействието ви с другите, с вашите партньори: лични и делови. Всичко това се случва, когато егото ви е доминиращо. В определени случаи нетърпимостта ви се усилва, силни сте на този етап, но игнорирането на интересите на вашият партньор може да доведе до необратими последствия. Луната е намаляваща, до новолунието, което е на 13 ноември имате време за размисъл на кои взаимоотношения да сложите край и кои да възстановите и поставите на нова основа. Сериозните различия могат да бъдат коригирани чрез компромисни решения. Съществува благоприятна тенденция за подобряване на финансовото ви положение. Преговаряйте и отстоявайте своите интереси, направете си лична реклама или на дейността ви, ефектът ще бъде положителен. На работното ви място се възстановяват ситуации от минал период, които очакват нов подход, стратегия или решения.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица продължете с тези действия, които ви носят добри и стабилни резултати. Напрежението е повишено, необходимо е добре да преценявате събитията и да се водите от интуицията си. Добрата новина, е че вие може да задвижите събитията и обстоятелствата в посоката, която искате. Работните процеси и  професионалната ви реализация изискват висока активност, лична инициатива, нов подход, свързан с промени, които са трансформиращи и надграждащи досегашното състояние. Всяко обновление, нова информация, подход ще ви осигурят по-високи резултати. Осигурете си  подкрепа от страна на важни личности, шефове, авторитети. Тя  ще създаде предпоставки за по-високи финансови резултати. Възможно е транзитите на  Марс и Меркурий в знака Скорпион да са внесли доза конфликтност и неразбирателство в колектива, некоректно отношение, задкулисни игри. Вложете своите умения, използвайте енергията градивно и възстановете равновесието, сложете край  на взаимоотношения, които са във ваша вреда. Покажете гъвкав подход в общуването и висок професионализъм. Възможна е внезапна подкрепа от колеги, съмишленици, която да ви даде нова посока. Все още можете да сложите край на връзки и договори, които са неблагоприятни за вас. Възможно е да промените средата си на съществуване.

РАК

Първите дни от седмицата ще бъдат повлияни от събитията, които са се активирали по време на пълнолунието и затъмнението в Телец от края на миналата седмица. Емоционалността е повишена, в този аспект не бързайте с решенията и действията. Преразгледайте внимателно всичко, което имате към този момент, създадено или нуждаещо се от окончателни решения. Фокусирайте се върху целите, които сте си поставили. Натовареният ви работен график допълнително създава предпоставки за емоционално напрежение. В областта на работните процеси, кариерно и социално развитие, при тези които са били активни, които са вложили достатъчно усилия в своята дейност, месец ноември отваря врата за получаване на резултати, пропорционални на действията. Творците, собствениците на бизнес, политическите фигури навлизат в период на креативност, баланс и взаимодействие. Родените в началото на декадата ще се радват на радостни събития, положителни моменти с любими хора и близки.

ЛЪВ

Вие сте от знаците, при които и през тази седмица се налага да подходят внимателно към събитията. Пълнолунието и затъмнението в Телец от края на миналата седмица създадоха предпоставки за промени в живота ви. Някои от тях имат произход от изминалите две години.  Емоционалното напрежение продължава, но вие можете да направлявате събитията според това как искате да продължите живота си. Затъмненията насочват вниманието ви към няколко взаимно свързани теми: вашата основна дейност, кариерно развитие и социален статус, партньорски отношения и дом и семейни отговорности. Възможно е към вас да се завръщат неразрешени въпроси от минали периоди, които се нуждаят от окончателни решения. Изяснете си добре какво искате, до 13 ноември можете да направите важни трансформации и преобразования. През тази седмица ще можете да разрешите казуси, спорове, недоразумения или конфликтни ситуации, свързани с работните ви ангажименти между вас, колеги или шефове. Воденето на разяснителни разговори, преразглеждане на договорни отношения, обновена информация ще внесат подобряване и хармонизиране на работната среда. При някои от вас възниква необходимостта от промяна или обновления, свързани с начина ви  на живот. Можете положително да повлияете на средата си на съществуване чрез обновяване на домашната среда, промяна мястото на живеене, решения свързани с имотни казуси. Бъдете адаптивни, приспособете се към възникналите ситуации като се постараете да запазите стабилните структури. Когато сте на кръстопът, за да вземете вярно решение се налага да подобрите нещо в себе си. Бъдете толерантни с членовете на вашето семейство, овладейте гнева си. Възстановете нарушените взаимоотношения между вас и близките ви.

ДЕВА

През целия ноември вие ще се радвате на богатството на информационния поток. Вложете енергия в делови срещи, преговори, разговори с цел подобряване на взаимоотношения, изчистване на недоразумения най-вече с вашите партньори братя, сестри, съседи. Възможно е информацията, която ще научите да преобрази по-далечни или бъдещи перспективи на развитие. Промяна настъпва в най-близкото ви обкръжение на взаимодействие. Събитията от предходните седмици ще доведат до своеобразно изчистване от токсични връзки и взаимодействия. Промяна на договорни отношения, прекъсване на взаимоотношения, които са изпълнили своето предназначение ще освободят място за новото. Новите контакти и взаимодействия ще създадат предпоставки за допълнителни възможности и обновления на вашата основна дейност. Настоящата седмица ще активира процеси, свързани с повишаване на социалната ви  активност, а вродените ви качества като  гъвкавост и адаптивност ще ви  водят към успеха. Седмицата е благоприятна да поемете инициатива в професионалния си живот, ако това на този етап не е възможно, то помислете как ще го постигнете в бъдеще. Бъдете търпеливи към себе си и към другите.

ВЕЗНИ

Усещате повишена активност и енергия, които е необходимо до известна степен да бъдат насочени и канализирани към реализиране на вашите цели и планове за бъдещето. Основният  въпрос, който все още ангажира вниманието ви през седмицата е свързан с взаимоотношенията ви с вашите партньори и решаването на финансови въпроси. И през тази седмица можете да направите важни промени във финансовото си състояние, което до голяма степен може да бъде положително повлияно от подкрепата на вашите партньори. Стабилизирайте и обърнете повече внимание на тези връзки, които пряко влияят на парите ви. Направете си равносметка на приходите и разходите, какво давате и какво получавате във вашите взаимоотношения, кого допускате до себе си. От друга страна са възможни повишени разходи, непредвидени плащания или наложителни инвестиции. Седмицата не е благоприятна за скъпи покупки или големи капиталовложения. Добрата новина е, че Венера, която е ваш планетен управител на 8 ноември преминава в знака Везни. Справедливостта ще възтържествува. Правилните приоритети, поставянето на цели и позитивното отношение, а така също подкрепени от влиятелни личности ще ви помогнат да постигнете по-добри резултати. Внесете равновесие там, където е необходимо.

СКОРПИОН

Събитията през тази седмица ще следват посоката от предходната, която беше изпълнена с драматични обрати и събития. От средата на  тази седмица ще настъпи известно успокоение. Насочете вниманието си към водещи приоритети. Те могат да бъдат свързани с вашата основна дейност, начин на живот и финанси. Тези, които досега са работили усилено ще видят резултат в усилване на финансовите потоци още през тази седмица. Възползвайте се от предложения и възможности, свързани с допълнителни доходи, избягвайте излишни разходи или свързани с рискове инвестиции.  Повод за напрежение, конфликт  продължават да бъдат отношенията с вашите партньори. Силни сте и не сте склонни да направите компромис. Възможно е да сложите край на тези партньорства, които не отговарят на посоката ви на движение. Вложете енергията в тези партньорства, които са ценни и значими. Каквото и да ви се случва, търсете смисъла, положителното за вашето лично развитие.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица забавете  темпото. На 13 ноември предстои Новолунието в знака Скорпион. Времето дотогава е подходящо за приключване и финализиране на започнати проекти и дейности. Ако ежедневието ви е забързано опитайте се да възстановите равновесието в живота си като си освободите повече време за вас или любимите ви занимания или хора. Дайте си време за вътрешен анализ и оттегляне, преценете добре как да подобрите живота си, от какво да се освободите, разчистете всичко излишно от пътя си. Погрижете се за здравето си, в този период сте по-уязвими, избягвайте напреженията и агресивна среда. Бъдете в максимална степен концентрирани при работа с документи, пътувания и преговори. Събитията, които се активираха в тунела на затъмненията носят обрати, но и ценни осъзнавания. Приложете нов подход, внесете промяна в  дейността си, в бъдеще ще  получите по-добри резултати.

КОЗИРОГ

Силна седмица, но емоционално оцветена, първите дни са повлияни от преминалото пълнолуние и затъмнение. От тази седмица Сатурн, вашият планетен управител преминава в директно движение. Продължавайте да следвате цели си, проявете упорство там, където е необходимо, а постоянството ви и вашата издръжливост ще ви донесат успеха към който се стремите. Постарайте се да получите подкрепата на вашите авторитети, приятели или съмишленици. В дните до 13 ноември, когато е Новолунието в Скорпион преразгледайте своята позиция, цели, основна дейност. Разгледайте всяка носеща напрежение ситуация като втора възможност, която ви предоставя по-добра перспектива за развитие или надграждане на личностно ниво.  Покажете това, на което сте способни, бъдете дипломатични и настроени към компромисни решения, за да постигнете по-добри резултати. Тема, която ще се развива в следващите 18 месеца е свързана с вашите дом, семейство, взаимоотношения с родители.

ВОДОЛЕЙ

Събитията, които се активираха около затъмнението и пълнолунието от края на миналата седмица ще продължават да се развиват и през тази. Ще можете да избегнете множество критични моменти ако насочите вниманието си към вашите основни цели, приоритети, работни взаимодействия или финанси. Бъдете в максимална степен креативни, взаимодействайте с другите, а богатият на идеи и предложения информационен поток допълнително ви предоставя нови възможности. Новият месец не е от най-благоприятните от вас, тъй като се налага в много области от живота си да направите ревизия и да внесете промяна, но в същото време възможностите, които влизат в живота ви са разнообразни. Вид пренастройка и промяна, необходимост от нов подход  тече на работното ви място, което до голяма степен увеличава напрежението. Положителната тенденция се изразява в подкрепата, която получавате от вашите приятели и авторитетна личност. Нови идеи или сбъдване на ваша мечта ще разведрят обстановката.

РИБИ

Седмицата може да бъде благоприятна за вас, ако се насочите към планове, свързани с цели за развитие в бъдеще. Мечтайте и визуализирайте, всичко е постижимо. Сатурн, който е в Риби ще се задвижи директно. От март месец в живота на родените в началото на знака се задвижиха важни събития, които изискват да поемете отговорност и зряло отношение към себе си. Имахте време да научите ценни уроци, сега е времето, когато чрез вглеждане навътре в себе си ще успеете да вземете правилните  решения.  За тези от вас, които сега усещат застой това е сигурен знак за предстояща промяна, която ще бъде реална след 13 ноември, когато е Новолунието в знака Скорпион. Социалната ви активност расте, можете да внесете подобрения във вашата основна дейност. Обстановката на работното ви място се хармонизира, а късметът и добрите възможности са на ваша страна.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

инж. Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ