Новото поколение i10 на Hyundai - спортна визия, турбо нрав

Новото поколение i10 на Hyundai - спортна визия, турбо нрав

Новото поколение i10 на Hyundai - спортна визия, турбо нрав

Hyundai обяви допълнително разширяване на своята N-Line серия с i10 N-Line, което дебютира на Автомобилното изложение във Франкфурт (IAA) 2019. Новият модел съчетава динамичния дизайн, свързаността и безкомпромисната безопасност на новата генерация i10 със спортния характер на N-Line. Продажбите на Hyundai i10 N-Line ще започнат през лятото на 2020г.
Благодарение на успеха на N-Line серията, представена през 2018г. в Hyundai i30 и i30 Fastback, а след това и Tucson по-рано тази година, новият Hyundai i10 става четвъртият модел на Hyundai, който преминава през N-Line трансформация. Той се отличава с още по-динамичен външен вид и разполага с нов T-GDI двигател, който допълва спортния екстериор на модела. Бърз преглед отвън и отвътре разкрива:  

Динамичен и спортен дизайн  

Подобно на ногата генерация i10, динамичният и елегантен дизайн на i10 N-Line оставя трайно впечатление в А-сегмента на пазара. Новият дизайн впечатлява с преработени брони и решетка, придавайки зрял и динамичен външен вид, наподобяващ i30N. Ексклузивните 16-цолови лети джанти и LED дневните светлини илюстрират отличителния дизайн на i10 N-Line и подчертават спортния характер на модела. За завършек на екстериора, i10 N-Line е оборудван с дифузьор, спортна изпускателна система и червени лога i10 C-колоната. Клиентите ще имат избор между 6 екстериорни цветове, които могат да бъдат комбинирани с 2 различни цветови решения за покрива.  
 
Интериорът - вдъхновен от моторните спортове

 
Интериорът на Hyundai i10 N-Line кара всеки водач да се чувства като в състезание. Тази динамична атмосфера се постига благодарение на спортен волан, метален N-Line скоростен лост, червените контрастни шевове и алуминиеви спортни педали. Междувременно спорните седалки предлагат перфектен баланс между динамична позиция на шофиране и комфорт, подходяща за всеки водач. Въпреки спортните си добродетели, i10 N-Line си остава верен на практичността и функционалността с множество практични интериорни решения, без да компрометира комфорта.

[[{"fid":"340406","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":462,"width":657,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]
 
Нов 1.0 T-GDI двигател за експресивен стил на шофиране
 
Новият Hyundai i10 N-Line се предлага с 1.0 T-GDI 3-цилиндров бензинов двигател с максимална мощност от 100к.с. и 172Нм въртящ момент. Познат от други модели на марката, 1.0 T-GDI е перфектният избор за N-Line. Новият двигател се предлага в допълнение към 1.2 MPI 4-цилиндров бензинов двигател с 84к.с. и 118Нм въртящ момент. И двата двигателя се предлагат с 5-степенна механична скоростна кутия.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ