12 дестинации от заснемането на "Игра на тронове"

12 дестинации от заснемането на Игра на тронове

12 дестинации от заснемането на "Игра на тронове"

Хитовият сериал за благороднически фамилии, дракони и героични битки "Игра на тронове" е включил 1243 герои, показани само в епизодите на 6-те му сезона, излъчени преди седмия. Изпълнен с толкова много преходни фигури и смърт на образи, с които зрителят свиква и към които се привързва, сериалът все пак не е твърде кървава сага. Причината е в масивния му бюджет, който позволява заснемането му в някои от най-необикновените и красиви места по света.

Локациите в Европа, където е сниман "Игра на тронове", отдавна се радват на засилване на туристическия поток, заради интереса към сериала. Те са красиви, неземни, уникални, отворени за посещение. 

От Севиля в Испания, до Хърватия и Исландия и Северна Ирландия, тук следва списък на 12 места, където е снимат сериалът, и кои са те в сюжета му, включително в сезон 7 и предпоследната му серия. За тях разказва сайта на Conde Nest Traveller - cntraveler.com.

Междувременно феновете по целия свят са в очакване на финала на седмия сезон от сериала, който обещава да бъде решаващ, много интересен, епичен и по-дълъг като времетраене. Основното в него е, че ще срещне водещи персонажи очи в очи и ще развие взаимоотношенията им. Ето и трейлъра, ако не сте го гледали:

А тук следва видео за заснемането на сериала в Испания. 

И в Хърватия.

И Северна Ирландия.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ