Огън и лед се сблъскват на финала на "Игра на тронове" (видео)

Битката между сковаващия лед и изпепеляващите пламъци ще достигне своя апогей в последния сезон на поредицата "Игра на тронове", който ще доживеем да видим идното лято.

Борбите за надмощие между крале и кралици, между човеци и чудовища, между дракони, вълчища и бродници, между живи и мъртви ще изригнат в зрелищен спектакъл, за който сценаристите ни подготвят две години. 

Изключвайки разнообразието от теории за финал на фантастичната сага, сигурно е само едно - Джордж Мартин е способен да захвърли всички ни в неочакван шок. Въпреки, че "Песен за огън и лед" е още далеч от своето завършване, под негово ръководство сюжетът на филма може да има най-неочакван и неприятен за феновете финал. 

Докато спорим, кой - кому е брат, леля, наследник и т.н. може на екрана да се разгърне най-неочакваната развръзка. Това е и най-завладяващата черта на феноменалната поредица - макар да е плод на въображението и да е изпълнена с мистика и фантастични същества и стихии, събитията в нея се стичат като в реалния живот - непредвидимо и необратимо (в повечето случаи).

С типичния за сериала характер бе и първият официален тийзър, към последния осми сезон - без никакви конкретни кадри - само символика и напрежение. Видеото е кратко, но достатъчно подклаждащо нетърпението и любопитството. 

Вижте го.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ