Мат Деймън в нов филм през 2017 г. - „Великата стена“

Ново визуално кинопиршество ще зарадва почитателите на Мат Деймън и на азиатските сюжети в киното - това е филмът "Великата стена", който ще излезе на голям екран през февруари 2017 г.

Продукцията е на Джан Имоу. Тя изправя героите – Мат Деймън, Педро Паскал, Тиан Джин, Уилям Дефо и Анди Лау, срещу митични, много свирепи и кръвожадни същества, които заплашват напълно да унищожат света ни, ако не бъдат спрени веднъж и завинаги. В търсене на най-мощното оръжие, познато на човечеството в миналото, героите на Деймън и Паскал попадат случайно насред трескавата организация по защитата на Великата китайска стена срещу мистериозен и неизвестен, но много опасен враг. Ще бъде ли това Войната на войните? Ще устои ли Стената? Ще спасят ли самоотвержените бойци човечеството? 

Джан Имоу е познат на почитателите на киното с шедьоврите си „Герой“ и „Летящи кинжали“, както и с откриващата и закриваща церемония на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 г. „Великата стена“ е първата му напълно англоезична продукция. С нея режисьорът хвърля ръкавица към холивудските блокбъстъри.

Филмът е заснет изцяло в Китай.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ