Кинорекорд: Нуми Рапас играе седем роли в нов трилър

Кинорекорд: Нуми Рапас играе седем роли в нов трилър

Нуми Рапас играе седем роли в предстоящия филм на Netflix "What Happened to Monday?". Шведската актриса, която нашумя с ролята си на Лизбет Саландер от филма трилогия "Милениум", ще видим отново в ролята на преследвана и преследваща аутсайдерка, но като седем сестри.

В едно пренаселено, антиутопично общество, в което семействата нямат право на повече от едно дете, един находчив баща е решил да запази седемте си момичета - близначки, като всяка една от тях живее под измисления персонаж на име Карън Сетман. У дома всяко от момичетата си има своя уникална идентичност и име - ден от седмицата. Това са и дните, в която всяка една от тях има право да излиза навън. Но един ден Понеделник изчезва. "Какво става с Понеделник?" е въпросът, около който се разгръща фантастичния трилър на норвежкия режисьор Томи Виркола („Хензел и Гретел: Ловци на вещици”). Останалите сестри трябва да разберат, какво е сполетяло сестра им, бягайки от опасностите, които ги заплашват.

 В ролите ще видим освен Нуми Рапас, също и Уилям Дефо като бащата и Глен Клоуз като зловещата Николет Кайман. Премиерата е насрочена за 18 август.

Вижте официалния трейлър на Netflix в YouTube:

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ