Петицията за презаснемане на последния сезон на "Игра на тронове" премина 500 хил. души

Петицията за презаснемане на последния сезон на Игра на тронове премина 500 хил. души

Петицията за презаснемане на последния сезон на "Игра на тронове" премина 500 хил. души

Повече от половин милион души вече се включиха в петицията, която иска от създателите на хитовия сериал "Игра на тронове" да презаснемат осмия му, последен сезон. Феновете са недоволни от повествованието и структурата на епизодите, както и от съдбата на някои от любимите им герои.

Според авторите на петицията, сегашните двама основни сценаристи Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс "са се доказали като неспособни".

Сериалът "Игра на тронове" е базиран на поредицата от фентъзи романи на Джордж Р.Р. Марин "Песен за огън и лед". Последната книга на Мартин все още не е излязла, което принуди HBO да завършат сериала без нея.

Авторите на петицията пишат, че последният сезон "изглежда прибързан", "показва пълно неуважение към автора на книгите" и е хвърлил 8-годишно изграждане на образи "в канала".

HBO обяви, че рекордните 18,4 милиона зрители във всички платформи са гледали епизода на "Игра на тронове" от миналата неделя - предпоследния в поредицата.

По-рано Бениоф и Уайс коментираха, че финалът най-вероятно винаги ще е спорен, посочва Би Би Си. "(Но) една добра история не е добра история, ако имаме лош край", призна Бениоф пред Entertainment Weekly. "- Разбира се, че се тревожим", каза той.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ