"Смъртта може да почака" - българското заглавие на 25-ия филм за Бонд

Филмите за знаменития агент Джеймс Бонд са не просто блокбастър поредица, а неподражаем феномен. Именно това е и причината забавянето и сътресенията в снимачния процес на 25-ия филм да породят безкрайно любопитство и нетърпение. Но, край на мистериите  – новият филм, посветен на най-известния шпионин в света, е със заглавие "Смъртта може да почака" и със сигурност ще е една от най-очакваните премиери в предстоящия киноафиш за 2020 година. Премиерата у нас  ще бъде на 10 април.

В ролята на легендарния агент 007 за пети пореден път влиза Даниел Крейг, който демонстрира изключителна класа и сякаш се превърна в абсолютно олицетворение на представите на зрителите за това как наистина трябва да изглежда един професионален и непобедим шпионин. В "Смъртта може да почака" участват още забележителни актьори, познати ни от предишните заглавия за култовия агент, както и такива, които за пръв път се включват в знаменития франчайз. Сред тях са Рами Малек, който има отговорната задача да се превъплъти в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята си на М, Леа Сейду, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други. Официална информация от студиото за последните събития от продукцията е, че краят на снимките е вече факт. Последната снимачна локация на "Смъртта може да почака" беше Матера, Италия, където специална фотосесия имаха Даниел Крейг, Леа Сейду и режисьорът на продукцията – нашумелият напоследък Кари Фукунага. Публикувани бяха кадри и на емблематичния за франчайза автомобил на Джеймс Бонд Aston Martin. Лондон и Ямайка също бяха част от снимачните локации на филма, а самият принц Чарлз посети продукцията „на терен“ в края на месец юни.

Добре познатият на всички фенове официален ден на Бонд, известен като GLOBAL BOND DAY, бе отбелязан на 5 октомври за осми пореден път с тематични събития по целия свят, кулминацията на които беше първата официална визия на "Смъртта може да почака". В традиционния си стил първите кадри показват малко, но казват много и феновете са повече от екзалтирани. Традицията стартира през 2012 година по повод златната годишнина на шпионската поредица и премиерата на песента на Адел Skyfall.

В новия, 25-ти  филм от поредицата Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия, поверена от ЦРУ. Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

Как точно ще се разгърне историята този път и има ли невъзможни неща за агент 007? Вече нямаме никакво търпение да разберем, но поне знаем точно кога - 10 април, 2020 година.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ