Стана ясно кой ще изиграe Чарлз Менсън и Роман Полански в новия филм на Тарантино

Станаха известни и актьорите, които ще изиграят две от ключовите роли в последния филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд".

Това са австралийският актьор Деймън Хериман и полският му колега Рафал Завируха. Хериман ще влезе в ролята на психопата Чарлз Менсън, а Завируха ще бъде режисьорът Роман Полански.

Както е известно, най-новият проект на Тарантино ще се разгърне, макар и не директно, около жестоките убийства, направени в Калифорния през 60-те от комуната "Семейство Менсън". Най-известното сред техните престъпления е бруталното клане в дома на Роман Полански, при което бива убита и бременната съпруга на полския режисьот - актрисата Шарън Тейт.

Отдавна вече знаем, че на екран за първи път ще се съберат носителите на "Оскар" Брад Пит и Леонардo ди Каприо - и двамата участвали във филми на Тарантино, но никога досега - заедно. Към тях се присъедини и Марго Роби като актрисата Шарън Тейт. В звездното попълнение влизат също Бърт Рейнолдс, Кърт Ръсел, Тим Рот и Майкъл Медсън. Също така Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс-младши, Тимъти Олифант, Емил Хърш, Люк Пери, Зоуи Бел, Никълъс Хамънд, Кийт Джеферсън и др. Повечето от тях ще се въплътят в ролите на действителни лица. 

Сред последните велики звезди, привлечени към филма бе и актьорът Ал Пачино.

Всеки филм на Тарантино е своеобразен шедьовър в жанра. Очакваме и този с нетърпение и искрено се надяваме режисьорът да не удържи на обещанието, че това ще бъде последният му проект.

Датата е 26 юли 2019 г.

Хвърлете поглед на следващото видео, заснето на снимачната площадка, което актьорт Леонардо ди Каприо публикува на страницата си в YouTube.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ