Най-изгодните туристически дестинации за всеки месец - II част

Юли - Бостън Можете да спести около 120 долара на вечер за хотел в Бостън, ако дойдете за четвърти юли, вместо за Деня на Колумб. И времето ще е далеч по-подходящо, а и ще се насладите на разкошната кулинарна култура в чудесните ресторанти в рай

Евтини почивки могат да бъдат резервирани целогодишно, пише The Insider. Цената за настаняване може да падне с над 50%, ако потърсите оферти в правилния месец.

Ако евтината почивка е това, което търсите, планирайте пътуването до любимата дестинация отрано. Направете си резервация за периода, за който цените на хотелите са доказано най-ниски. За същия период се предполага, че бихте могли да намерите и много изгодни оферти за самолетни билети, които идеално да се вместят както в боджета ви, така и в представата ви за екзотична семейна почивка.

Може да не успеете да присъствате на някой грандиозен фестивал или популярен национален празник. Но ако не те са целта ви, тогава търсете предложения за съответните дестинации извън туристическия сезон за дадения регион.

Разгледайте следващите предложения.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ