Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 август

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 август

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19 до 25 август

Предстои една седмица, в която енергията се променя, а заедно с нея и ежедневието. След силното присъствие на четири планети в огнения знак Лъв през изминалите седмици, тази седмица три планети преминават в земния знак Дева.

На 18 август планетата на любовта, връзките и парите Венера преминава в Дева, на 21 - Марс, а на 23 - Слънцето.

Огнената стихия на Лъва усили желанията за действие, накара ни да предприемем решителни стъпки, но земният елемент и силното присъствие на знака Дева изискват започнатото да се доведе до резултат в материален аспект. 

Всичко е разумно в зодиака.  Дева е знакът, които ни насочва отново да се завърнем към обичайните задачи, към своя ред, ежедневие и работа. Девата ни учи на служене, грижа към другите и помагане. Това ще бъдат и основните направления до 23 септември, докато знакът е във владение.

ОВЕН

Седмица на стабилизиране на всичко, което сте започнали и предприели през изминалия период. При някои от вас ще настъпи внезапен обрат. След бързия спринт идва период на размисъл върху това дали действията ви са насочени във вярната посока. През тази седмица забавете темпото. Цялата посока на движение зависи от вас. Основните ви стремежи са насочени към внасяне на стабилност в една или друга област. Събитията, които предстоят през тази седмица и техният развой зависят от вас самите. Имате енергията, силата и решителността да се справите. Ако възникнат непредвидени ситуации, те ще са свързани с взети решения през изминали периоди. Предпазвайте се от импулсивни постъпки, контролирайте емоциите си и най-вече гнева, насочен към вашите подчинени или шефове, членове от семейството. Движете се в посока преговори и отстояване на собствените позиции и ценности. Новите възможности, свързани с обновяване или промяна на финансовото ви положение все още са активни. Оценете ги, обмислете ги и през следващата седмица може да започнете конкретни действия.

ТЕЛЕЦ

За вас, трудолюбиви представители на зодиака започва времето, в което можете да си отдъхнете, да се отдадете на любимите си занимания или да си вземете заслужена почивка. Тази тенденция се очертава до края на този месец и в по-голямата част от септември. Седмицата при вас е разделена на две части. Непредвидени и внезапни ситуации през първата половина могат да внесат известен емоционален дисбаланс, докато втората половина ще ви донесе приятни изненади и приятни моменти или най-вече повече спокойствие. Желанието ви за промяна в една или друга област от живота ви, което е активно от доста време, се нуждае от преосмисляне и още време. Уран, планетата на промените е във вашия знак. Той ще бъде в ретроградно движение до 12-ти януари. Дотогава имате време за подготовка и търсене на решения относно промяната, която ще предприемете. През тази седмица може да вземете важни решения свързани с вашата основна дейност, начин на живот или финансово положение. Новолунието в края на месеца ще ви предостави добри възможности за един успешен старт. Седмицата е благоприятна да проведете необходимите разговори, да си набавите информацията, която ви е необходима. В друг аспект можете да си позволите да бъдете щедри към себе си и да се възнаградите с материална придобивка, за която мечтаете.

БЛИЗНАЦИ

Това, което сте започнали, продължава да се развива. Тази седмица е съществена за вас, съберете мислите си, подредете приоритетите си, заложете на дар словото си, събирайте информация, провеждайте разговори, за да постигнете в максимална степен онова, към което се стремите. В първите дни от настоящата седмица вниманието ви ще бъде ангажирано с основната ви дейност, взаимодействие в групи, организации или каузи. Социалната ви активност расте, но пред вас стои необходимостта от довършване на започнати дейности или проекти от по-ранен етап. През втората половина на седмицата следва рязък обрат най-вече за родените през първата декада, т.е. майските близнаци. Все по-активна и конфликтна ще става темата свързана с вашите семейни отношения. Решаване на имотни въпроси или ремонтни дейности могат да променят посоката ви на движение. Постарайте се да внесете равновесие и стабилност във вашия дом и среда.РАК

Работните ви ангажименти в първите дни от седмицата все още ще изискват в максимална степен вниманието и ангажираността ви. Предпазвайте се от импулсивни решения и конфликтни ситуации на работното ви място. Втората половина на седмицата ще внесе известно успокоение, а взаимоотношенията ви с вашите колеги и среда ще се хармонизират. Навлизате в един благоприятен период за почивка или пътувания. Решението на важен за вас казус, покупка или добра инвестиция ще повишат настроението ви. Периодът все още е благоприятен да повишите доходите си или да подобрите финансовото си състояние.

ЛЪВ

Ако сте от тези лъвове, които уловиха вълната и предприеха активни действия през изминалия период, то през тази седмица имате възможност да получите и първите резултати от предприетите стъпки. Навлизате в етап на преосмисляне и подреждане на приоритетите. Една важна тема се превръща в акцент - вашето финансово положение. Насочете усилията си към стабилизиране на съществуващото финансово положение с тенденция разширяване и намиране на нови източници на доходи. Избягвайте финансовите рискове, покупки над вашите възможности или теглене на кредити, даване на заеми. Бъдете креативни и действайте. Доверете се на подкрепата, която получавате, обединете усещания и разум, за да постигнете това, което искате.

ДЕВА

Идва и вашето звездно време. Плеядата от звезди, които преминават в знака Дева, ще ви дадат необходимата увереност и стабилност да поставите едно ново начало, да предприемете активно действие в избраната посока. Това, което започнете след вашето Новолуние ще се развива и дава резултати около 2,5 години. За някои седмицата ще е свързана с решаване на финансови въпроси или партньорски отношения. Разминаване в гледните точки или липса на правилно разбиране през тази седмица могат да ви накарат да приключите с партньорства, които са изпълнили предназначението си. Тази последна седмица ще постави кулминация в процеси, свързани с професионалното ви развитие. Възникват нови идеи и предложения. Провеждайте разговори и преговаряйте за това, което е важно за вас. Финална седмица за тези, които очакват новото. Случващото се ще ви помогне да определите целите си, да подредите приоритетите си. До голяма степен ще осъзнаете съществуващо противоречие или вътрешен конфликт, които могат да доведат до промяна на вашата среда. Някои от вас през тази последна седмица ще се радват на заслужено пътешествие или почивка.ВЕЗНИ

След интензивния период сега ще ви се иска да се усамотите или да се отдадете на заслужена почивка. Навлизате в период на размисъл, но ситуации от минал период ще изискват вашето отношение и решаване. Седмицата ще активира една важна и фокусна тема за вас, партньорски отношения лични или делови като основното напрежение може да бъде най-вече в служебните партньорства. При някои от вас промените в това направление са започнали, а при други са в процес на активиране. Приоритетите ви и отношението ви се променят, финансовите отношения между вас също. В основата ще стои необходимостта от стабилизиране и фокусиране върху тези отношения, които ще дават сериозни градивни резултати в бъдеще. Какво ще запазите и с кого или какво ще се разделите? За други нов флирт или любовно увлечение ще ви накара да промените посоката си на движение.

СКОРПИОН

От тази седмицата динамиката в живота ви постепенно ще стихва. За тези, които са определили своята посока, тази седмица е подходяща за изграждане, стабилизиране. Повод за добро настроение могат да бъдат морални награди или удовлетворителни събития свързани с вашите деца. При други напрежението в партньорските отношения продължава. Ситуацията ще се изостри в дните 22, 23-ти август. Преценете добре, освободете се от всичко излишно, изчистете минали ситуации и продължете напред. Можете с лекота да постигнете това, което искате най-вече ако подредите мислите си и се освободите от тези, които ви ограничават. Бъдете позитивни, всяка ситуация има две страни, опитайте се да откриете положителната страна. Доверете се на интуицията си и действайте според нея.

СТРЕЛЕЦ

Досега звездите бяха на ваша старана и силно ви подкрепяха. От тази седмица ситуацията ще се промени. Но не губете вашия ентусиазъм, бъдете позитивни и вярвайте в своя успех. Все пак вашия планетен управител е Юпитер, а той ви подкрепя. Възможни са затруднения в реализиране на вашите планове, но с повече усилия ще успеете. Бъдете организирани и насочете енергията си в постигане на основните ви цели. Избягвайте импулсивните решения, не разпилявайте енергията си в дейности, които ви отклоняват от избраната посока. Навлизате в период на активна дейност, работата ви ще изисква пълна отдаденост, но напрежението между вас и колектива се увеличава. Оформя се конфликт между вас и вашите партньори, лични или делови. През тази седмица вземете решения относно това, кое да запазите, в какво да влагате усилия. От друга страна финансовото ви положение се нуждае от преосмисляне и подобряване, което може да затрудни изборите ви.КОЗИРОГ

Напрежението постепенно намалява при вас. През тази седмица ще ви вълнуват проблеми, свързани с членовете на вашето семейство или уреждане на имотни казуси. Повод за добро настроение могат да бъдат вашите деца и преживявания с тях или семейни празници. Втората половина на седмицата ще ви предостави благоприятни нови възможности, които ще се отразят на финансовото ви състояние. Можете да си позволите почивка или пътешествие зад граница. В друг аспект започва благоприятен период за подговка за тези, които скоро ще стартират нов проект или дейност. Новолунието в Дева ще бъде благоприятно за вас за разширяване на съществуваща дейност или започване на нова.

ВОДОЛЕЙ

Подреждане, организиране и пренасочване на ресурси. Напрежението продължава с тенденция към нормализиране и стабилизиране. През тази седмица ще се активират теми, свързани с вашето семейство, родители, разрешаване на имотни казуси или уреждане на наследства. Водеща си остава темата зас партньорските ви отношения, ще решавате дали да запазите тези отношения, които са важни или да приключите с тези, които не са ефективни. До голяма степен решенията ви ще се отразят на финансовото си състояние. Тези от вас, които все още не са наясно с посоката си на движение, сега се намират в период на изясняване на приоритети и натрупване на енергиен ресурс. Възможно е това да бъдат казуси, които засягат вашата финансова стабилност, търсене и усвояване на нови източници на доходи.

РИБИ

Тази седмица е свързана с приключване на един етап и подготовка за преминаване на следващо ниво. Резултатите, които сте постигнали на работното си място и позициите, които заемате, ви носят удовлетворение от вас самите. Седмицата изисква активност най-вече в областта на информацията, водене на конструктивни разговори и преговори, чиято цел е поставяне на ново ниво на вашата работна позиция, ясно заявяване на вашите предпочитания, отстояване на интереси. През втората половина на седмицата водещи ще бъдат темите, свързани с вашите партньори лични или делови. Решаването на конфликтни теми с цел внасяне на стабилност във връзките ви ще продължи и през месец септември.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ