Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 март до 5 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 март до 5 април

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 март до 5 април

Това е втората седмица след най-ярко изявеното новолуние, което постави началото на качествено нов едногодишен цикъл. Активират се процесите, чието начало сме поставили в предходната седмица.

Новолунието в Овен отвори вратата на новите възможности.

Овенът е първият знак в зодиака, който се свързва с действието, лидерството, себеотстояването, предприемчивостта, инициативността. Прогресивен знак, който със своите характеристики, запалва искрата на желанието за живот, реализация, успех.

Предстоящата седмица е силна и подходяща за стартиране на нови проекти, работа, собствена дейност и всякаква активност, свързана с посяване семето на нещо ново, различно.

За различните зодиакални знаци, новото начало ще се активира в различни сфери.

Обстановката, в която се намираме в този етап от живота ни налага и изисква промяна. През тази седмица, а и през следващите три месеца ще се развива тенденцията, породена от конфликта: старата позната ситуация и необходимостта от ново, прогресивно развитие и движение напред.

Марс, планетата на действието преминава в знака Водолей. Този факт до голяма степен ще подкрепи процеса на промяната, свързана с нови технологии, иновативни методи в работните процеси, взаимодействията в групи и организации, необходимостта от обединение, промяна в сферата на комуникацията и обмена на информация, създаване на нови групи, организации и пренастройка в приятелските кръгове.

ОВЕН

Седмицата е изключително силна за вас. Новите възможности пред вас се увеличават, а енергията, която усещате и желанието за действие ще ви подкрепят в реализирането на целите ви. Ако все още не сте наясно накъде да поемете, изчакайте да дойде рожденият ви ден и след това предприемете действие. Тази седмица ще се наложи да преговаряте за вашите интереси, възможно е да уреждате следки и подписване на договори. Тези, при които има промяна на дейността, се налага да усвояват нова информация за изменения и нововъведения в работния процес. Настъпва сериозна промяна в приятелският ви кръг и жизнената ви среда. Бъдете толеранти, налице е тенденция за конфликтност и нетърпимност към хора, които са били ваши „приятели“. Сега е моментът да се  освободите от връзките, които ви натоварват. Ако промените средата си, ще срещнете нови хора със сродни на вашите интереси. Внезапна ситуация може да промени плановете ви за бъдещето.

ТЕЛЕЦ

Тези от вас, които от дълго време обмислят промените в живота си и най-вече са наясно какво искат, сега могат да предприемат първите крачки към реализирането им. Активно се задейства необходимостта от промяна и преструктуриране във вашата дейност, кариерно развитие или социална дейност. Ще се наложи да направите известни компромиси. Доверете се на вътрешните си ценности и подредете действията си според приоритетите си. Звездите ви подкрепят, ако следвате своята силна вътрешна интуиция. Освободете се от преградите, които ви пречат да вървите напред, не се страхувайте от промяната, тъй като с вашите качества - трудолюбие, постоянство, упоритост вие сте постигали целите си досега. Тези от вас, които все още нямат яснота какво точно искат, могат да изчакат следващото новолуние, което ще бъде силно подкрепящо, тъй като ще бъде в знака Телец. Време за вътрешен анализ, преразглеждане на ситуацията, използване на опит от миналото или натрупване на вътрешен резерв и ресурс чрез усамотяване и почивка също ще бъде полезно за вас.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е благоприятна за тези от вас, които са предприели активни действия към реализиране на нови проекти или дейности. Вие до голяма степен сте в крак с времето. Промяната, която сега се извършва, започва с пренастройване на ментално ниво, овладяване на нова информация, технологии, нови начини за общуване и споделяне на информацията. Тук вие сте в собствени води. Уловете вълната и действайте в посока да реализирате ваша мечта. Засилва се влиянието ви в колектив или групови взаимодействия. Промените до голяма степен ще се отразят на мирогледа ви, а визията за бъдещето ви също ще търпи оптимизиране. Увеличават се възможностите за разширяване на дейността ви с чужбина, но засега може би само чрез интернет пространството. Добър период за довършване на юридически казуси.РАК

Промените, които настъпват в живота ви са кардинални. Посоката, която сега зададете, ще бъде активна и ще дава резултати през цялата година. Темата, свързана с вашите съдружия ще бъде актуална, насочете действия към укрепване на връзките си с тях, а това ще ви осигури  тяхната  подкрепата в морален и материален план. Формата, под която досега сте работили и взаимодействали с тях се променя. Увеличава се необходимостта от поемане на нови отговорности или промяна в подхода  към връзките с партньорите ви. През тази седмица все още можете да бъдете активни в стартирането на нови проекти или започване на нова дейност. За да стабилизирате съществуващи позиции или да поставите началото на нови, от вас ще се изискват инициатива, оригинални разработки и предложения, сътрудничество, усилие и повишена отговорност, но не без  готовност за компромисни варианти.

ЛЪВ

Новолунието в Овен ви даде импулс за промяната, която настъпва в живота ви. През тази седмица се налага да бъдете в максимална степен активни. Сега поставяте основа на целите ви, свързани с бъдещето ви за един по-дълъг период. Натоварването и напрежението е голямо, тъй като тече пренастройка в живота ви на всички нива. Преподредете приоритетите си, така ще имате повече енергиен ресурс за значимите дейности. Наред с всички останали промени и нововъведения, промяна започва и във вашите партньорски отношения. При някои, отношенията се нуждаят от обновяване, нова форма, надграждане. При други тенденцията води към узаконяване на отношения, а при трети се очертава приключване на формални отношения.  Това е тенденция, вземането на окончателни решения ще изисква време. В същото време не пренебрегвайте себе си и се грижете за здравето си.

ДЕВА

Главната тема през седмицата е вашата основна дейност, социално развитие или кариера. Генералната посока е необходимост от промяна. Нови методи, подходи, преквалификация, технолигии, оригинални решения ще бъдат в подкрепа на тази трансформация, което е наложителна. Енергията ви ще бъде в максимална степен центрирана, а ангажираността ви ще се увеличава. За собствениците на бизнес и творците, това е силен креативен период, особено ако това, което работите ви е близко до сърцето. Финансовото ви състояние се променя, основите, които ще поставите тук и съотвено последващите промени ще дават резултати през цялата година. Можете в значителна степен да го подобрите ако подходите активно към ситуацията, увеличите ангажираността си в основната си дейност, чрез нова позиция, вид повишение  или приемете идеята за нов вид дейност основаваща се на партньорско взаимодействие.ВЕЗНИ

Бъдете смели и взимайте решения, защото дори и малките действия от ваша страна през тази седмица ще дават положителни резултати, които ще имат един по-продължителен отзвук. Доверете се на интуицията си и изберете посоката. Тенденцията, която зададете сега под влияние на  приливната вълна от миналата седмица все още е активна и през тази. Партньорските ви отношения търпят трансформация. Възможно е взаимодействие, което сте имали на основата на симпатия да премине в нещо по-сериозно. В съществуващите отношения сега можете да внесете промяната, която искате. Фокус през седмицата ще бъде вашата основна дейност. Възможна е промяна в дейността ви, която да изисква повече време и усилия. Има тенденция доходите ви да претърпят промяна в една или друга посока. В дълъг отрязък от време за някои от вас настъпва промяна в отношенията, свързани с вашите деца, увеличаване на отговорностите или изграждане на нов вид по-стабилни отношения. Не пренебрегвайте и себе си, отделяйте време да се вгледате вътре в себе си, осъзнаванията, които ще направите ще ви дадат нови възможности и визия за живота ви.

СКОРПИОН

Основната линия, зададена от миналата седмица, най-вече активирането на новия период, изискващ кардинални преобразувания, сега засяга в по-голяма степен вашия работен процес. Това, което сега започнете, направите, промените ще се развива през цялата година. Бъдете активни, предприемчиви и се адаптирайте към новите условия. Натоварването ви е повишено поради небходимостта от пренастройка във вашата основна среда на съществуване - семейни отношения, домашни задължения, грижа към родител или принудително оставяне в къщи. Това до голяма степен ще повлияе и на обтегнатите ви отношения с партньорите ви. Можете да подобрите ситуацията и да избегнете сериозните конфликти чрез диалогично и толерантно отношение. Разкриват се нови перспективи за подобряване на деловите ви контакти и партньорства. Разговаряйте, преговаряйте или създавайте нови договорни отношения като използвате огромните възможности на богатия информационен поток. Възможно е да получите подкрепа - материална или морална от личност с власт и влияние.

СТРЕЛЕЦ

Енергийната тенденцията, започнала през миналата седмица продължава. Вие се намирате в етап на промяна в основната ви дейност. Увеличава се необходимостта от научаване на нова информация, промяна в комуникация чрез използване на технологии, курсове, обучения и преквалификация. Това е тенденция, която ще се развива през цялата година. За други промяната може да засегне съществуващи работни ангажименти чрез прекратяване на договорни отношения или оформяне на нови. Положителната новина е свързана с факта, че бихте могли ако възможностите ви го позволяват, да започнете вид самостоятелна дейност, собствен бизнес или чрез подходяща дейност да разкриете своя творчески потенциал. За други представители на знака се открива възможност за ново любовно увлечение, което с времето ще се развива. Началото на седмицата ще активира необходимостта от изясняване на казуси с вашите партньори, лични или делови. Сега е моментът да завоювате по-престижна позиция като бъдете по-адаптивни или направите известен компромис.КОЗИРОГ

И през тази седмица продължават започнатите процеси и промени от предходната. Чувствате се притиснати от увеличените отговорности свързани с  работните ви ангажименти, но от друга страна седмицата изключително силно ви подкрепя в инвестиране на време и енергия във вашата основна среда на съществуване - дом, имотни казуси, семейни отношения. Промяната, която е започнала, засяга всички нива в живота ви, но една важна тенденция е укрепването на връзките ви с вашето семейство. Бъдете активни и взаимодействайте, ако е необходимо, направете компромиси, за да запазите това, което имате. Ще се наложи в един по-дългосрочен период да преразгледате своите приоритети. Вече имате необходимата увереност на вътрешно ниво и можете да направите промени. Очертават се нови възможности по отношение на финансовото ви положение. Тук в голяма степен ще се проявят усилията и отговорностите, които сте поели в минал период, стабилните структури, които сте създали. За някои това ще бъде две и повече години период на заслужени награди, а при други ще се наложи да направят известни ограничения. Бъдете внимателни към здравето си.

ВОДОЛЕЙ

Вече сте направили първите стъпки, бъдете смели и продължете. Промените при някои представители на знака, най-вече родените в началото, първата декада са наложителни. Навлизате в един по-дълъг период на промени, през който сте изправени пред нови отговорности, преди всичко на личностно ниво. Необходим е нов подход към самите вас, отговорно и зряло поведение. Вие сте знак, който обича свободата, но сега може да чувствате ограничение и несъвместимост с начина на живот, с който сте свикнали. Приемете и пуснете съпротивите в себе си, така ще ви бъде по-лесно. Имате силен ум, но сега се налага да пренастроите мислите си - най-вече тези, които са свързани с бъдещето ви чрез промяна и подреждане на приоритетите ви. Промяната при вас до голяма степен ще се отрази на взаимодействието ви с вашите близки, в семейните отговорности и задължение.

РИБИ

Седмицата е благоприятна да се насочите към възможностите, които идват към вас. Насочете фокус и внимание към важната тема, която отвори новолунието пред вас: преподреждане на приоритети, разместване на пластовете на подсъзнателно ниво и търсене на нови възможности за подобряване на финансовото ви състояние. От миналата година вашата креативност е повишена. Информационният поток, който протече към вас  ви предостави много нови знания, овладяване на иновативни методи и технологии, нови контакти и взаимодействие.  Сега е времето и моментът, когато можете да изявите уменията си и потенциала си като творци. Седмицата ви подкрепя в желанието ви за усамотяване и отдаване на приливната вълна на неограничените възможности. Това е силен период за творческите личности, а за други седмицата предоставя приятни и топли моменти с любимите ви хора.

Успешен период за всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ