Sutherland Global Services търси служители

Sutherland Global Services търси служители

Sutherland Global Services търси служители

Sutherland Global Services - една от най-бързо развиващите се международни компании за аутсорсинг, търси нови служители за офисите си в София и Бургас.

Търсят се най-вече кандидати за техническа и софтуерна поддръжка. Основното изискване е кандидатите да владеят английски език и по възможност втори чужд език - руски, немски, френски, холандски, скандинавски и др., съобщиха от Агенцията по заетостта.

Месечното възнаграждение варира от 700 до 1 500 евро в зависимост от позицията и профила на кандидата. Sutherland дава възможност за работа както на пълен, така и на непълен работен ден. Изисквания към възрастта на кандидатите няма.

Sutherland Global Services е международна компания за аутсорсинг на бизнес процеси и операции, която обслужва клиенти на 16 езика. Офисът й в София е открит през 2008 г. и вече има близо 600 служители. Предстои отваряне на офис и в Бургас.

В България фирмата предоставя техническа поддръжка и обслужване на клиенти чрез call центрове и решаване на проблеми по телефон, имейл и чат на живо.

Създадена от индиец в САЩ, днес компанията има служители в Индия, САЩ, Мексико, Колумбия, Ямайка, Египет, Дубай, Филипините и Канада. Сред клиентите й на глобално ниво са световноизвестни компании, намиращи място в авторитетната класация Fortune 500.

Повече подробности може да намерите ТУК.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ