Helloween отново в България

Helloween отново в България

Helloween отново в България

Легендарната германска метъл банда Helloween идва отново у нас, съобщава радио Z-rock. Музикантите ще включат България в своето световно турне „Pumpkins United”. На една сцена ще излязат общо седем от емблематичните членове на бандата Michael Kiske – вокал; Kai Hansen – китара; Michael Weikath – китара; Markus Grosskopf – бас; Andi Deris – вокал; Sascha Gerstner – китара; Daniel Löble – барабани. За първи път в България ще могат да бъдат чути всички песни в оригиналния им вид.

„Изключително сме щастливи, че можем да предложим това преживяване на българските фенове. За първи път ще имаме шанса да видим тази група в оригиналния й състав, което не се е случвало над 20 години. Подготвяме и още една изненада за феновете на рок музиката в България“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Турнето ще стартира на 28-и октовмри в Бразилия и ще мине през Латинска Америка, Европа, Азия и САЩ. Очакват се много изненади и близо 3 часа музика с най-големите хитове на групата. 

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ