Най-добрите ски курорти, не са задължително най-скъпи (фотогалерия)

Ливиньо, Италия, е един от най-недостъпните курорти в Европа. Намира се близо до швейцарската граница на 3 км от Инсбрук. Дългото пътуване си заслужава не само заради ниските си цени, но и за качеството на парковете и добрата снежна покривка, която се зад

Докато някои чакат с копнеж лятото и потръпват от неприязън само като си помислят за сняг, за други пък зимата е най-любимото време през годината. Те се радват като деца на първия сняг и следят с трепет прогнозите, за да разберат, кога ще натрупа хубаво, за да грабнат ските и сноубордовете. За немалко хора, зимата е именно сезонът, който предоставя истинско забавление и възможност за почивка, съчетана с любимия спорт.

Но една зимна отпуска не рядко излиза твърде солена на семейния бюджет, особено, когато ни предстоят и редица празници. Обикновено именно зимата цените на самолетните билети са най-солени, а ски курортите се конкурират по цена с екзотичните тропически острови. Бихме ли направили компромис с условията за нашта почивка, за да намалим цената на престоя си? Ако един курорт ни примамва с по-ниски цени, не е ли това за сметка на качеството на обслужване, храна, отдалеченост от пистите или дори липсата на такива?

Редаткорите на The Telegraph ни предлагат списк с най-бюджетните ски курорти в Европа, които могат да предоставят условия за прекрасно изживяване, срещу прилични цени.

Вижте ги в нашата фотогалерия.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ