Българин сред 25-те иноватори в ПР сферата за 2018 година

Българин сред 25-те иноватори в ПР сферата за 2018 година

Една от най-авторитетните световни класации за комуникации - "The Holmes Report" включи за първи път българин в списъка си с 25-те най-влиятелни професионалисти в ПР сферата за Европа, Близкия изток и Африка през 2018 г.

Управляващият партньор на SiteMedia Consultancy Любомир Аламанов е единственият българин, удостоен с признанието "Innovator of the Year". Той се нарежда сред комуникационни специалисти от Великобритания, Германия, Швеция, Обединените арабски емирства, Южна Африка, Русия и други.

Признанието идва само месеци след като агенцията SiteMedia Consultancy бе определена за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за цял свят от PR News.

„Само от нас си зависи колко усилено ще работим и ще развиваме комуникационната сфера. Всички имаме потенциал да покажем още много добри практики и прекрасни примери“, коментира поредното признание Аламанов, който е и сред авторите с експертно мнение на страниците на списание "Мениджър" и в сайта "Мениджър Нюз".

Любомир Аламанов е собственик на SiteMedia Consultancy. В сферата на комуникациите е повече от 20 години. Ръководил е проекти за Lidl, Coca-Cola, HP, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. Той е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години, както и сред основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации (БААДК) и неин пръв председател. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ