Instagram променя и ресторантьорството? (Инфографика)

Instagram променя и ресторантьорството? (Инфографика)

Дигиталната платформа Instagram разширява влиянието си не само върху поведението на потребителите онлайн, но и в сферата на ресторантьорската индустрия като цяло. В заведенията за хранене хората ежедневно снимат ястията и обстановката наоколо, за да споделят изживяването със своите приятели в социалните мрежи.

За бизнеса това е възможност да достигне съвсем безплатно до нови клиенти тогава, когато оставя цялостно добро впечатление у своите посетители. Освен това, според собственика на ресторанта Media Noche в Сан Франциско гостите му прекарват средно около 10 минути в снимки, преди да поръчат каквото и да било, а когато го направят, по данни на платформата Fundera, най-често снимани са салатите, италианската паста, бургерите, пицата, сушито и стековете.

Подробности за това как Instagram промени ресторантите вижте в следващата инфографика.

[[{"fid":"349576","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":3295,"width":626,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Източник: Fundera

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Учени откриха молекула, която би могла да спре развитието на Паркинсон
Интроверт или екстроверт? Какво ще кажете за отроверт?
На днешната дата, 14 октомври. Петковден
Астрономи са заснели за първи път две черни дупки, които се въртят една около друга
Китайски квантов компютър влезе в търгвска употреба
Зеленски вижда три начина за финансиране на покупки на ракети "Томахок", ако САЩ одобрят доставките
СЗО: Бързо нараства антибиотичната резистентност в света
Godiva привлича известна актриса за рестарт на марката преди 100-годишнината на компанията