Полезни връзки

Полезни връзки

Още ли търсите начини да обновите маркетинг стратегията за социалните мрежи през новата година? Курирането на съдържание може да изиграе важна роля в повишаването на ефективността на дигиталния ви маркетинг, като помогне да установите връзки с брандове и инфлуенсъри и да покажете експертен опит в индустрията, както и като повиши осведомеността, пише Social Media Today.

Ако искате да засилите този процес на куриране на съдържание, следващата инфографика ще ви помогне. Екипът на платформата Quuu събира на едно място най-важното.

[[{"fid":"385804","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1873,"width":789,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

По материал на Social Media Today

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ