Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Studio X: 10 години сайтове и платформи на най-високо ниво

Studio X: 10 години сайтове и платформи на най-високо ниво

Studio X: 10 години сайтове и платформи на най-високо ниво

„Студио Х“ е една от водещите web/digital агенции на българския пазар. С над 10-годишна история студиото е имало възможността да работи за редица български и чуждестранни клиенти в почти всички бизнес сектори, а реализираните проекти са над 1000. 

Основни експертизи в „Студио Х“ са естетически издържаният и добре функциониращ UX/UI, стабилният и висококвалифициран екип от програмисти с възможност за създаване и поддръжка на комплексни проекти и опитният екип от проектни мениджъри, способни да организират и изведат до успешен край както малки, така и мащабни проекти. 

„Студио Х“ е партньор и интегратор на Websitecore и Websitefinity. Развива и собствен PHP базиран CMS. Някои от основните клиенти на студиото са: Банка ДСК, Пощенска банка, А1, Vivacom, KIA, Acibadem CityClinic, BNP Paribas, Technopolis, Praktiker, CashCredit, BACB, Sofbuild, TESY, Doverie, Bulgaria Air, Investbank, Dir.bg.

В страниците им в специалното издание на списание "Мениджър" Creative Bulgaria могат да бъдат видени някои от последните им проекти:

Creative Bulgaria е налично в мобилното приложение на списание "Мениджър" - ZinZin.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ