На 1-ви и 2-ри септември ще се проведе специализирания Блокчейн форум BlackSeaChain 2022

На 1-ви и 2-ри септември ще се проведе специализирания Блокчейн форум BlackSeaChain 2022

На 1-ви и 2-ри септември ще се проведе специализирания Блокчейн форум BlackSeaChain 2022

През последните години наблюдаваме все по-силен интерес към блокчейн технологиите в световен мащаб - прилагането им от бизнеси - както големи корпорации, така и стартиращи предприятия; разработки на иновативни продукти и услуги; внедряване на специалности в университети и академии, и разбира се, все повече регулаторни рамки. Тези тенденции се забелязват вече и на родната сцена. Доказателство за това е първата двудневна блокчейн конференция в България, която има за цел да създаде диалог и успешни партньорства сред блокчейн и крипто екосистемата.

Събитието ще се проведе на живо на 1 и 2 септември в International Hotel Casino & Tower Suites в Златни пясъци. 

Конференцията ще има две сцени - за бизнес и за техническа публика и ще събере повече от 40 световно признати блокчейн специалисти - предприемачи и представители на успешни български и чуждестранни компании, опитни блокчейн инженери и програмисти, инвеститори, финансови и данъчни експерти, бизнес консултанти, специализиращи в иновативни технологии, Web 3, NFT маркетинг специалисти и дигитални артисти. 

Гостите на събитието ще имат възможност да присъстват на лекции, презентации, панелни дискусии и практически сесии, да почерпят от безценния опит и експертизата на лектори от утвърдени световни компании като Input Output Global (IOG - организацията зад Cardano блокчейн); R3 (организацията зад Corda DLT и Conclave), Fetch.ai, IBM, VMware, Bosch.io, Blockchain for Europe и др. 

Освен лекциите на теми като имплементацията на блокчейн технологията в действащи бизнеси, децентрализирани финанси, новите бизнес модели на web 3, тенденции в инвестициите в блокчейн проекти, законови рамки и данъчни класификации на крипто активи, посетителите ще имат достъп и до специализирани практически уъркшопи. 

В допълнение към официалната програма организаторите са се погрижили и да осигурят вълнуващо преживяване за всички посетители със специална изложбена част, нетуркинг сесии и плажно парти. 

Повече информация за събитието можете да намерите на сайта: https://www.blackseachain.com.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ