Кубрат Пулев се качва на ринга срещу Руис през ноември?

Кубрат Пулев се качва на ринга срещу Руис през ноември?

Кубрат Пулев се качва на ринга срещу Руис през ноември?

Кубрат Пулев е на път да се изправи срещу новия световен шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис през ноември в Лас Вегас. Това обяви пред "Тема Спорт" българският боксьор, който призна, че вече са стартирани преговори в тази посока.

"Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, защото ще загуби отново. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе наистина безпомощен. Има една много хубава българска поговорка - "Не си прави сметки без кръчмар!". Говореха за следващи срещи, влючително водиха преговори и с нас за мач през ноември на "Уембли". Не го брояха за жив, държаха се надменно, но Господ гледа и бе на друго мнение. Ние вече започнахме преговори с Руис. Не виждам причина двубоят да не се проведе през ноември. Говорим за Лас Вегас", сподели Пулев, който е официален претендент на IBF.

"Тайсън Фюри? Не, няма как да боксирам с него за тази титла, защото той е доста по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно. Ако Руис все пак се реши на ход за рeванш с Джошуа, ще боксирам със следващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко търпение и всичко ще си дойде на мястото", добави Пулев.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ