Управление

Лица

|

Vivacom има нов главен технически директор

Vivacom има нов главен технически директор

Николай Гаврилов е новият главен технически директор на Vivacom, съобщиха от компанията. Той е избран след проведен конкурс между 140 вътрешни и външни кандидати от България и от чужбина, а назначението му е в сила от 9 март.

Николай има над двадесет години опит в сферата на телекомуникациите, като последните десет от тях са във Vivacom. До момента той ръководеше дирекция „Оперативно управление на мрежата“ в компанията. Отговарял е за наблюдение, поддръжка и контрол на мрежата и услугите, управление на инциденти и промени. Развивал е технологични проекти за оператори в Германия, Алжир и Македония. Николай Гаврилов е магистър по Комуникационна техника и технологии от ТУ – гр. София.

Наред с технологичното обновление и непрекъснатото повишаване на качеството на мрежите и услугите, основен фокус на Vivacom е клиентското изживяване и удовлетворение на нарастващите изисквания на потребителите. Това е и ключов приоритет в отговорностите на новия технически директор.

“За мен е гордост и изключително голяма отговорност да поема поста Главен технически директор. Поставили сме си амбициозни цели за развитие на мрежите ни и надграждане на услугите, които предоставяме, за да сме първият избор за доставчик на конвергирани телеком услуги на българските потребители“, каза Николай Гаврилов.

Новото назначение е още една положителна крачка в стратегията на Vivacom като част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group, да предоставя най-иновативните технологични решения за потребителите си, както и най-доброто клиентско изживяване.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ