Пайп Систем навърши 13 години

Пайп Систем навърши 13 години

Специализираната в проектиране, изграждане и поддръжка на ВиК мрежи, спринклерни инсталации и вакуумно-сифонно отводняване компания отбелязва 13 години в строителния бизнес в България. Стартирала като малък склад за ВиК материали, Пайп Систем се развива възходящо от създаването си през 2004 г. нататък, като дори в трудните за строителния бранш години съумява да устои на сриващия се пазар, да се развие и да печели все по-големи проекти.

В резултат на своето развитие, Пайп систем разширява портфолиото предлагани услуги от чиста продажба на материали до пълен инженеринг на услуги в областта на ВиК мрежите, системите за автоматично пожарогасене (спринклер) и др. Към днешна дата изцяло българската компания дава работа на над 250 души, работи по проекти в цялата страна и продължава да се развива с бързи темпове. Зад гърба на екипа на Пайп систем са изпълнени проекти като Парадайз център и Саут ринг мол в София, небостъргача „Кепитал форт“, US военната база в с. Ново село, завода за боклук на гр. София, военното летище в с. Безмер, логистичната база на LIDL близо до Ямбол, множество хотели, вериги магазини, складови бази и производствени предприятия.

Основателят и собственик на Пайп Систем инж. Николай Чомаковски благодари на своя екип и пожела този дълъг и пълен с предизвикателства път, по който компанията върви, да е все по-успешен за всички служители, защото именно екипът е този, който я прави толкова успешна и стабилна.

За повече информация https://www.pipesystem.bg/bg/news

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ