Лектори

Мариана Итева

Мариана Итева

Веолия, регионален директор индустриално бизнес развитие - ЦИЕ, заместник-регионален директор - България и член на Съвета на директорите на Софийска вода АД

Мариана работи във „Веолия“ от 2010 г.  Като регионален директор Индустриално бизнес развитие за Централна и Източна Европа тя отговаря за развитието на проекти с водещи индустриални компании в трите основни направления от дейността на „Веолия“: вода, енергия и управление на отпадъци. Мариана е и заместник-регионален директор на „Веолия“ за България и член на Съвета на директорите на „Софийска вода”. Групата “Веолия” се стреми да се превърне в компания – еталон за екологична трансформация. През 2022 г., с близо 220 000 служители по света, Групата проектира и внедрява кардинални решения, които са едновременно практични и полезни, за управлението на водите, отпадъците и енергията. Чрез трите си взаимодопълващи се дейности, „Веолия“ съдейства за осигуряването на достъп до ресурсите, съхраняване на наличните ресурси и тяхното възобновяване. 
„Веолия“ управлява целия воден цикъл на град София, оператор е на топлофикационната мрежа в град Варна и предоставя иновативни и екологични решения за управлението на водите и енергията в България.   
 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ