Обявяват годишните банкови награди на 2 юли

Обявяват годишните банкови награди на 2 юли

Обявяват годишните банкови награди на 2 юли

Българските банки ще бъдат отличени в 8 категории включително „Банка на клиента“ на традиционна гала церемония на 2-ри юли. Специален гост на събитието е полския икономист проф. Лешек Балцерович.

В категорията „Банка на клиента“ имат право да участват всички Интернет потребители, независимо дали са частни или корпоративни лица. Гласуването ще приключи в полунощ на 30 юни, но победителя ще се запази в тайна до деня на официалното връчване на престижните статуетки. Над 12 000 потребители са направили своя избор за „Банка на клиента“ до момента

 Официалните данни класират (по азбучен ред, а не по събран брой гласове) първите 10 от общо 30 представители на банковия сектор:

1. Алианцбанк

2. Банка ДСК

3. Банка за развитие

4. Корпоративна търговска банка

5. МКБ Юнионбанк

6. Пощенска банка

7. Първа инвестиционна банка

8. Сосиете Женерал

9. УникредитБулбанк

10. Централна кооперативна банка

 „Банка на клиента“ е една от 8-те категории в навършилата повече 20 години класация - „Банка на годината“. И тази година престижните статуетки ще бъдат връчени в хотел „Шератон“, където банките отличени в останалите категории: пазарен дял, ефективност, динамика на развитието, чуждестранен банков клон, наградата на „тайния клиент”, най-новата категория Банков бранд и големия приз – Банка на годината.

Специално за събитието в България е и известният полски икономист проф. Лешек Балцерович, известен с това, че икономическата му политика успява да осигури на страната му финансова стабилизация и растеж.

До сега статуетките „Банка на клиента“ са получавали УниКредит Булбанк, Първа инвестиционна банка, Пощенска банка, Корпоративна търговска банка и др.

Победителите в останалите категории се определят от комитет от финансови експерти сред които Андрей Пръмов, проф. Валери Димитров – председател на Сметната палата, Мария Георгиева – директор на Международния банков институт, Владимир Ташков - изпълнителен директор на фондация Буров, Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал, Саша Безуханова, Валентин Панайотов, Максим Бехар, Силвия Пенева и др.

Събитието се организира от „Асоциация Банка на Годината“, чиито учредители са доказани професионалисти като финансовият експерт Андрей Пръмов, партньорът в Делойт България - Силвия Пенева, партньорът в Мур Стивънс България - Стефан Ненов, създателят на призовете Банка на годината и собственик на търговската марка, многогодишният издател на в. Пари - Валентин Панайотов, известният специалист по публични комуникации Максим Бехар и др.

 Активните потребители могат да продължат да гласуват както на www.bankoftheyear.bg, така и на интернет страниците на нашите медийните партньори:

 www.tv7.bg, www.news7.bg, www.trud.bg, www.24chasa.bg, www.standartnews.com, www.monitor.bg, www.europost.eu, www.bnr.bg, www.manager.bg, www.profit.bg, www.magicfm.bg, www.radiovitosha.com, www.dir.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ