Intel назначи рапър за криейтив директор

Intel назначи рапър за криейтив директор

Intel назначи рапър за криейтив директор

Технологичната корпорация Intel от днес е с нов криейтор, съобщиха от компанията. Това е рапърът от Black Eyed Peas и продуцент Уилям Адамс, известен като will.i.am.

Носителят на 7 награди „Грами” идва в Intel в момент, когато компанията се опитва да стъпи сериозно на пазара на смартфони, таблети и ноутбуци. Именно това е и причината известният музикант да бъде назначен на високия пост, тъй като Уилям Адамс е обичан от младото поколение и с неговите идеи ще помогне на Intel, смятат от ръководството на компанията.

„Почти всичко, което правя, включва процесори и компютри и когато видя един чип Intel се сещам за цялата креативност, която е вложена в него при създаването му.  Това ми помага и подсилва и моята креативност”. казва will.i.am. „Да работя в един екип с учени, изследователи, компютърни програмисти в Intel и да създавам заедно с тях нови начини за комуникация, разработване, информиране и забавление, ще бъде изключително.”

Дебора Конрад, вицепрезидент и шеф на маркетинга в Intel, добавя: „Очакваме с нетърпение да видим в действие безграничната креативност на will.i.am. Той е не само брилянтен артист и продуцент, но също и иноватор, който разширява границите на технологията, както в личен, така и в професионален план. Ние имаме сериозни интереси в иновациите областта на музиката, изкуството, лайфстайла, и ето ни сега развълнувани да обединим сили и да създадем автентична и емоционална връзка с потребителите.”

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ