Нападнаха и пребиха директора на АЕЦ „Козлодуй”

Нападнаха и пребиха директора на АЕЦ „Козлодуй”

Нападнаха и пребиха директора на АЕЦ „Козлодуй”

Директорът на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов е бил нападнат и пребит снощи към 19 ч. пред дома си в гр. Козлодуй, съобщи bTV.

По първоначални сведения двама маскирани мъже са го причакали до входа на блока в който живее и са му нанесли побой. Николов е удрян в главата. Разкъсано е дясното му ухо, има наранявания на едното око.

Веднага след инцидента му е била оказана медицинска помощ. По-късно Николов е бил настанен в столична болница, където е опериран. Няма опасност за живота му. Причината за нападението се разследва. От полицията са категорични, че целта не е грабеж, а най-вероятно става дума за сплашване.

До този момент е ясно, че нападателите са били поне двама. Николов е заявил пред криминалистите, че не познава никой от тях. По-късно днес органите на реда ще съобщят подробности по случая.

По думите на главен инспектор Росен Иванов, директор на ОД на МВР във Враца, в разследването е ангажиран целият ресурс на дирекцията, за да се постигне резултат в изясняването на случая.

49-годишният Александър Николов пое управлението на атомната централа през септември тази година след като предишният директор Костадин Димитров подаде оставка по здравословни причини.

Очаквайте по-късно още подробности по случая!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ