Търсят се доброволци да помагат по време на Sonisphere

Търсят се доброволци да помагат по време на Sonisphere

Търсят се доброволци да помагат по време на Sonisphere

Организаторите на рок събитието на годината Sofia Rocks 2010 Powered by Sonisphere Festival обявиха кампания за набиране на доброволци, които да помагат в провеждането на фестивалните дни.

„Търсят се млади, енергични и отдадени хора, които ще помагат в двата дни на Sofia Rocks. Ако си такъв и на 22 и 23 юни си свободен, а рок емоцията е в кръвта ти, запиши се! Преживяването ще си струва! Но все пак помни – от доброволците ще се очаква сериозно отношение към работата и съответните ангажименти. Не търсим фенове, а млади хора с желание да се пробват в сферата на концертния бизнес, което на първо място означава стриктна дисциплина.”, гласи съобщението на сайта на фестивала.

Пак оттам става ясно, че вече са пуснати в продажба билетите за фестивалния къмпинг, който отваря врати на 20 юни на Национален хиподрум, Банкя. Билетите вече са в продажба в мрежата на EVENTIM, ще могат да се купуват и на място, а цените съответно са:

- единичен билет за целия период - 20 лв.

- еднодневен единичен билет - 10 лв.

- семеен билет (3+) за целия период - 30 лв.

- еднодневен семеен билет (3+) - 15 лв.

- ученически билет - 5 лв.

- детски билет (до 12 години) - безплатен

- инвалид с придружител - безплатен

За феновете от цялата страна и чужбина, които отседнат в къмпинга е подготвена съпътстваща програма в любимата им рок атмосфера. Организаторите гарантират незабравими мигове в компанията на сродни души, под открито небе и топлината на голям вечерен лагерен огън.

- мястото за палатков лагер е на територия от 50 декара;

- в къмпинга са предвидена места за паркиране на кемпери

- предвиден е денонощен бар с топла храна и добре изстудени напитки;

- осигурени са охраняем паркинг, градски транспорт и маршрутни таксита;

- освен здравият саунд на млади рок групи, които ще се изявяват на специално изградена сцена, гостите ще могат да се забавляват на офроуд писта, с конна езда и други атракции.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ